Θα μας τρελάνουν τελείως: Θα έχει κι άλλες μέρες το Release Athens τον Ιούνιο!
News

Θα μας τρελάνουν τελείως: Θα έχει κι άλλες μέρες το Release Athens τον Ιούνιο!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Με κάθε νέα ανακοίνωση του Release Athens τσιμπιόμαστε και κοιτάμε το ημερολόγιο, αφού λέμε ή πλάκα μας κάνουν ή απλά είναι πρωταπριλιά.

Τελικά ούτε πλάκα μας κάνουν, ούτε έφτασε ακόμα ο Απρίλιος.

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση ήταν αυτή για τους Alice in Chains που έφτασε συνολικά τις μέρες του φεστιβάλ στις πέντε, μετά από αυτές με τους Disturbed, Iggy Pop, Manowar και New Order.

Και εκεί που λέμε, εντάξει, έκλεισαν οι μέρες και ξεκινήσαμε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να αντέξουμε με τόσες συναυλίες σε τόσο μικρό διάστημα, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι ανακοινώσεις δεν σταματούν εδώ. Και όχι δεν μιλάμε μόνο για τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους headliners αλλά για έξτρα μέρες στο Release!

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο μέρες ακόμα, ενώ μπορεί να φτάσουμε και τις τέσσερις. Να αποτελείται δηλαδή η διοργάνωση του Ιουνίου από εννέα διαφορετικές μέρες! Κάτι που θα αποτελέσει πρωτοφανές γεγονός για τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας.

Όσο για τα ονόματα, αν και τίποτα δεν είναι τη στιγμή που μιλάμε ανακοινώσιμο, μπορούμε να πούμε ότι οι headliners της μίας ημέρας είναι αγαπημένο γκρουπ του ελληνικού κοινού και τους έχουμε δει αρκετές φορές στη χώρα μας.

Υπάρχει κι άλλο ένα όνομα στα σκαριά που δεν το λες ροκ σε καμία περίπτωση αλλά έχει μεγάλη αποδοχή στο κοινό του σκληρού ήχου και μεγάλη δισκογραφική πορεία.

Για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό να τα πούμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που θα ζήσουμε τον Ιούνιο του 2019 δεν θα έχει προηγούμενο.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τις ημέρες του Release Athens που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ θυμίζουμε ότι την Παρασκευή κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους Alice in Chains.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ