Πάρτε τώρα το εισιτήριο σας για τους Alice in Chains!
News

Πάρτε τώρα το εισιτήριο σας για τους Alice in Chains!

Ένα από ονόματα που δεν περιμέναμε ότι θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα, έρχεται στο Release Athens στις 24 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια για την εμφάνιση των Alice in Chains μόλις κυκλοφόρησαν και καλό θα είναι να τα προλάβετε στην αρχική του τιμή.

Οι πρώτες τιμές είναι στα 38 ευρώ (για ένα εισιτήριο) και 70 ευρώ (για δύο εισιτήρια), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους

Ø open bar

Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

Ø ιδιωτικό parking

Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2019-alice-in-chains/

https://releaseathens.gr/tickets/

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για το line-up του φεστιβάλ. Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, εκτενέστερα βιογραφικά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώλησηκαι την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού:

www.releaseathens.gr

https://www.facebook.com/releaseathens/

https://www.instagram.com/release_athens/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ