Ο George RR Martin υπόσχεται ότι θα τελειώσει τα βιβλία του Game of Thrones
News

Ο George RR Martin υπόσχεται ότι θα τελειώσει τα βιβλία του Game of Thrones

Επτά χρόνια και έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το πέμπτο και τελευταίο μέχρι σήμερα βιβλίο του A Song of Ice and Fire.

Από τότε και μέχρι σήμερα το Game of Thrones έβγαλε έξι σεζόν, ο George RR Martin συνέχισε να γράφει το Winds of Winter αλλά τελικά αυτό που κυκλοφόρησε πρώτα είναι το Fire and Blood, που μιλάει για τη δυναστεία των Ταργκάρυεν.

Με νέο κείμενο στο προσωπικό του blog ο συγγραφέας ευχαριστεί τους αναγνώστες που έκαναν best seller τη νέα του κυκλοφορία και υπόσχεται ότι θα τελειώσει τα βιβλία του A Song of ice and Fire, γιατί θυμίζουμε ότι ο αρχικός του σχεδιασμός προέβλεπε μετά το Winds of Winter το A Tale of Spring που θα ολοκληρώσει τη σειρά.

Επιστρέφω στην απομόνωση μου και στο Γουέστερος. Δεν θα είναι αύριο, δεν θα είναι σε μία εβδομάδα αλλά θα σας δώσω το τέλος του A SONG OF ICE AND FIRE. Στο μεταξύ έχετε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, τη νέα σειρά που ακόμα δεν λέγεται επισήμως THE LONG NIGHT, δύο ακόμα σειρές που βρίσκονται στο στάδιο των σεναρίων και μερικά ακόμα cool πράγματα. Ο χειμώνας δεν είναι το μόνο που έρχεται.

Θυμίζουμε ότι ο Martin έχει χάσει πολλές φορές τα deadline που έχει βάλει στον εαυτό του και θα μας κάνει μεγάλη εντύπωση αν το βιβλίο είναι έτοιμο τελικά μέσα στο 2019. Εκτός κι αν το κάνει επίτηδες και περιμένει πρώτα να τελειώσει το Game of Thrones και να το ανακοινώσει αμέσως μετά.

Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ