Σειρά στο HBO θα γίνει το νέο βιβλίο του Stephen King!

Roxx |
Σειρά στο HBO θα γίνει το νέο βιβλίο του Stephen King! - Roxx.gr

 

Στις 7 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Κλειδάριθμός, το Outsider το νέο βιβλίο του Stephen King που πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει από τα καλύτερα του τα τελευταία 15 χρόνια.

Και σύμφωνα με το Deadline το HBO έχει πάρει ήδη τα δικαιώματα και ετοιμάζει μία μίνι σειρά δέκα επεισοδίων. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει πάρει ο Ben Mendelsohn (Bloodline, Rogue One), ενώ ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία της σειράς θα έχει ο Jason Bateman (Ozark) με την εταιρεία παραγωγής του, αφού θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια.

Ένα μικρό στοιχείο που έχει ενδιαφέρον. Ένας από τους χαρακτήρες του νέου βιβλίου, προέρχεται από την τριλογία του King, Mr. Mercedes (που και αυτή έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση), έτσι θέλουμε να δούμε να στη σειρά του ΗΒΟ θα παίξει ο ίδιος ηθοποιός.

Σύνοψη του βιβλίου “The outsider – Ο ξένος”

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Ένας άλυτος γρίφος. Στο πάρκο της Φλιντ Σίτι ανακαλύπτεται το κακοποιημένο πτώμα ενός αγοριού. Καταθέσεις μαρτύρων και αποτυπώματα ενοχοποιούν έναν από τους πιο αγαπητούς κατοίκους της πόλης, τον Τέρι Μέιτλαντ, προπονητή μπέιζμπολ, δάσκαλο, σύζυγο και πατέρα δύο κοριτσιών. 

Ο ντετέκτιβ Ραλφ Άντερσον διατάζει να συλληφθεί άμεσα, σε δημόσιο χώρο: στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μέιτλαντ έχει άλλοθι και υποστηρίζει την αθωότητά του, όμως ο Άντερσον και ο εισαγγελέας φέρνουν στο φως στοιχεία DNA που ισχυροποιούν την ενοχή του.

Ο Μέιτλαντ δεν έχει φυσιογνωμία δολοφόνου.  Μήπως όμως είναι… διπρόσωπος; Μήπως υπάρχει κάποιος… ξένος;ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ