Ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Daredevil από τη Marvel
News

Ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Daredevil από τη Marvel

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει από την Παρασκευή όταν και ανακοινώθηκε ότι ο Netflix «κόβει» μία από τις επιτυχημένες του σειρές, το Daredevil, μετά από τρεις σεζόν.

Σας είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η κινήση πιθανότατα έχει να κάνει με τη νέα streaming πλατφόρμα που ετοιμάζει η Disney και θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Και η επίσημη ανακοίνωση της Marvel ακριβώς αυτό αφήνει να εννοηθεί.

«Η Marvel ευγνωμονεί την τεράστια μερίδα του κοινού που αγάπησε τον Daredevil. Από την πρώτη στιγμή ηρωισμού του μικρού Matt μέχρι της δημιουργία της Page, Murdock, & Nelson ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Είμαστε περήφανοι για τους καταπληκτικούς showrunners και τους σεναριογράφους αλλά και το υπέροχο καστ που ζωντάνεψε τους χαρακτήρες. Ανυπομονούμε για τις νέες περιπέτειες του αντρα χωρίς φόβο στο μέλλον»

Κρατάμε φυσικά την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης που κάνει σαφές ότι ο Daredevil θα επιστρέψει, χωρίς όμως να κάνει σαφές το αν θα γίνει αυτό με την ίδια ομάδα και το ίδιο καστ.

Πάντως οι τρεις σεζόν του Daredevil θα παραμείνουν διαθέσιμες στο Netflix ακόμα και όταν θα ανοίξει η νέα πλατφόρμα της Disney.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ