Τα κορυφαία τραγούδια του μήνα για το Roxx Radio

Roxx |
Τα κορυφαία τραγούδια του μήνα για το Roxx Radio - Roxx.gr

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το τέλος του 2018 και εκεί που μέχρι ένα σημείο μέσα στο Νοέμβριο πιστεύαμε ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο top 30 του Roxx Radio, τελικά έγινε και πάλι ένα μικρό μακελειό

Είχε συνολικά 12 νέες εισόδους με πέντε από αυτές να φτάνουν μέχρι και την πρώτη δεκάδα. Έγινε όμως και κάτι σχεδόν πρωτοφανές. Δεν άλλαξε χέρια η κορυφή για δεύτερο μήνα μετά από πάρα πολύ καιρό.

Έχουμε να σας ανακοινώσουμε και κάτι ακόμα. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα σας παρουσιάσουμε τη λίστα μας με τα 100 αγαπημένα μας τραγούδια για τη χρονιά που τελειώνει και ήδη στα γραφεία του Roxx επικρατεί αναβρασμός και ατελείωτα ξενύχτια μέχρι να φτάσουμε στις τελικές μας αποφάσεις.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι όσοι από εσάς είστε χρήστες του Apple Music μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ. Ανανεώνουμε τη λίστα μας εκεί δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Πριν πάμε να δούμε τη λίστα μας για τον Δεκέμβριο να σας θυμίσουμε ότι εκτός από το tunein, μπορείτε να μας ακούτε και στο e-radio αλλά και στο live24.gr.

Ακολουθεί το επίσημο Top 30 του Roxx Radio για τον Δεκέμβριο:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ