Αν είναι δυνατόν: Το Netflix έκοψε και το Daredevil!
News

Αν είναι δυνατόν: Το Netflix έκοψε και το Daredevil!

Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα. Το βράδυ της Πέμπτης το Netflix ανακοίνωσε ότι το Daredevil κόβεται και δεν θα επιστρέψει για 4η σεζόν.

Η σειρά που ήταν η πρώτη στη συνεργασία με τη Marvel και άνοιξε τον δρόμο για τους υπόλοιπους ήρωες, είχε ίσως την καλύτερη σεζόν της φέτος με τα επεισόδια που έκαναν πρεμιέρα τον Οκτώβριο, αλλά αυτό φαίνεται δεν ήταν αρκετό για να τη σώσει.

«Είμαστε περήφανοι για τη τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς και παρά το γεγονός ότι θα είναι οδυνηρό για τους οπαδούς της είναι καλύτερα να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί η σειρά να τελείωσε όμως οι τρεις σεζόν της θα παραμείνουν στο Netflix για τα επόμενα χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα συνεχίσει να ζει σε μελλοντικά πρότζεκτ της Marvel» αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix.

Κρατάμε αυτή την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης γιατί δείχνει ξεκάθαρα, ότι η απόφαση αυτή είναι προϊόν «συναλλαγής» με τη Disney που ετοιμάζει τη δική της πλατφόρμα streaming για το 2019.

Φανταζόμαστε λοιπόν ότι η σειρά δεν αποκλείεται να αναβιώσει με κάποιον τρόπο εκεί, αλλά το Netflix έχει εξασφαλίσει ότι οι τρεις σεζόν θα παραμείνουν στην πλατφόρμα του. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι τόσο το Luke Cage όσο και το Iron Fist «κόβονται» από το Netflix, έτσι οι μόνες σειρές της Marvel που παραμένουν ενεργές είναι η Jessica Jones που θα επιστρέψει με τρίτη σεζόν (και λογικά τελευταία) και ο Punisher.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ