Βγαλμένο από τις καλύτερες μέρες της σειράς το φινάλε του Walking Dead
News

Βγαλμένο από τις καλύτερες μέρες της σειράς το φινάλε του Walking Dead

Μπορεί οι δύο τελευταίες σεζόν να απομάκρυναν ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού, όμως το Walking Dead έχει μπει για τα καλά και πάλι στη σωστή πορεία από την επιστροφή και μετά.

Μπορεί πλέον να μιλάμε για μία σχεδόν διαφορετική σειρά μετά και την αποχώρηση του Άντριου Λίνκολν, όμως η νέα showrunner, Angela Kang, μοιάζει ικανή να ισιώσει τα πράγματα.

Και η μεγαλύτερη απόδειξη ήταν το mid-season φινάλε της 9ης σεζόν που προβλήθηκε την Κυριακή.

Με τα στοιχεία horror να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι είχαμε δει στο παρελθόν, οι Whisperers παρουσιάστηκαν στο κοινό βάζοντας τέλος στην πορεία ενός ακόμα από τους βασικούς χαρακτήρες. Προσοχή ακολουθούν spoilers. 

Είπαμε λοιπόν αντίο στον Jesus που η αλήθεια είναι ότι δεν αναπτύχθηκε ποτέ σαν χαρακτήρας όσο στα κόμικ και αυτό το γεγονός βαραίνει και πάλι τον προηγούμενο showrunner, Scott Gimple. Στα τελευταία επεισόδια τον είδαμε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να δείχνει το μοναδικό μαχητικό του στυλ αλλά πάνω που αρχίσαμε να γουστάρουμε, πάρτον κάτω.

Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου μπαίνει δίκαια στο πάνθεο της σειράς, βάζει τις βάσεις για τη σύγκρουση με τους Whisperers και μας κάνει ξανά αισιόδοξους μετά από καιρό. Το θέμα βέβαια είναι αν θα μείνει κανένας που θα βλέπει τη σειρά γιατί οι απώλειες στην τηλεθέαση συνεχίζονται και είναι μεγάλες.

Το Walking Dead επιστρέφει τον Φεβρουάριο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ