O Bruce Dickinson δεν θέλει να μπουν οι Iron Maiden στο Rock And Roll Hall Of Fame
News

O Bruce Dickinson δεν θέλει να μπουν οι Iron Maiden στο Rock And Roll Hall Of Fame

Σε αντίθεση με τους Judas Priest που έχουν κάνει πολλές φορές γνωστή την επιθυμία τους να μπουν στο Rock And Roll Hall Of Fame, ο Bruce Dickinson δεν θέλει ούτε να συζητάει αυτό το ενδεχόμενο για τους Iron Maiden.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν μας έχουν βάλει και δεν θέλω να γίνει ποτέ αυτό. Αν προσπαθήσουν να μας εντάξουν θα αρνηθώ, δεν θα έχουν το… πτώμα μου εκεί μέσα» δήλωσε ο Bruce στην Jerusalem Post.

«Το rock and roll δεν ανήκει σε ένα μαυσωλείο στο Κλίβελαντ. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει και αν τον κλείσεις σε μουσείο θα πεθάνει. Είναι χειρότερο από κακό. Είναι βάρβαρο».

Η σχέση του Rock And Roll Hall Of Fame με τον σκληρό ήχο δεν είναι ιδιαίτερα καλή αφού τα μοναδικά heavy συγκροτήματα που έχουν μπει σε αυτό είναι οι Metallica και οι Black Sabbath.

Ο Steve Harris πάντως σε δηλώσεις του τον προηγούμενο μήνα είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ότι και να γίνει. «Δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής. Τα βραβεία είναι ωραίο να στα δίνουν αλλά δεν είναι αυτό για το οποίο δουλεύουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ