Όλα τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones θα είναι τεράστια σε διάρκεια!
News

Όλα τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones θα είναι τεράστια σε διάρκεια!

Έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς Game of Thrones μετά την ανακοίνωση του ΗΒΟ ότι η σειρά επιστρέφει με την τελευταία της σεζόν τον Απρίλιο.

Εδώ και τουλάχιστον μία διετία, από τότε δηλαδή που είχε γίνει γνωστό ότι πλησιάζει το τέλος, υπήρχε η φημολογία ότι τα έξι τελευταία επεισόδια θα έχουν το καθένα διάρκεια μικρής ταινίας.

Οι δημιουργοί είχαν φροντίσει να ξεκαθαρίσουν ότι τίποτα δεν είναι οριστικό και καθορισμένο από πριν έτσι απλά περιμένουμε επίσημη ενημέρωση όταν θα έρθει η ώρα.

Ένας από τους σκηνοθέτες της τελευταίας σεζόν όμως, ο David Nutter, σε απάντηση που έδωσε σε Q&A του Reddit ήταν σαφής. Όλα τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια που θα ξεπερνάει τη μία ώρα.

«Τα επεισόδια της 8ης σεζόν νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερα από μία ώρα. Θα προσεγγίσουν και ακόμα μεγαλύτερες διάρκειες και αυτό το ξέρω σίγουρα».

Ο David Nutter είναι ο άνθρωπος που έχει σκηνοθετήσει το περίφημο επεισόδια του «Ματωμένου Γάμου» στη σειρά ενώ βραβεύθηκε με EMMY για το φινάλε της 5ης σεζόν, Mother’s Mercy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ