Οι Demons & Wizards στο Chania Rock Festival

Roxx |
Οι Demons & Wizards στο Chania Rock Festival - Roxx.gr

Μια μεγάλη έκπληξη μας επεφύλασσαν οι διοργανωτές του Chania Rock Festival αφού όπως ανακοινώθηκε οι headliners της 2ης ημέρας στις 6 Ιουλίου θα είναι οι Demons & Wizards!

To πρότζεκτ των Jon Schaffer και Hansi Kursch έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας ενώ μέσα στο 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσουν και το τρίτο τους άλμπουμ.

Θυμίζουμε ότι για τις 5 Ιουλίου έχει ήδη ανακοινωθεί η εμφάνιση της Tarja Turunen.

Το δελτίο Τύπου:

Με τεράστια η υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως στο Chania Rock Festival, το Σάββατο 6 Ιουλίου, οι DEMONS & WIZARDS θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη χώρα μας σε αποκλειστική εμφάνιση για το 2019!

Το συγκρότημα αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών στο χώρο της heavy metal μουσικής για τη χώρα μας, του Hansi Kursch, τραγουδιστή και ηγέτη των Γερμανών βάρδων, BLIND GUARDIAN και του Jon Schaffer, κιθαρίστα, συνθέτη και αδιαμφισβήτητου αρχηγού των Αμερικάνων ICED EARTH. Οι 2 αυτοί μεγάλοι καλλιτέχνες ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν εμφανιστεί μαζί στην χώρα μας!!

Οι DEMONS & WIZARDS για το 2019 έχουν ανακοινώσει περιορισμένο αριθμό συναυλιών, στις υψηλότερες θέσεις των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Festval … το Chania Rock Festival είναι πια ανάμεσα σε αυτά!

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για τις πιο αξέχαστες μουσικές διακοπές στα Χανιά το ερχόμενο καλοκαίρι … “Prepare to experience a Dark saga in Middle-Earth!!!”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ