Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του Game of Thrones!
News

Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του Game of Thrones!

Σας γράψαμε από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το Entertainment Weekly κυκλοφορεί με τεύχος αφιερωμένο στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones ότι θα έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες στα χέρια μας σύντομα. Έτσι και έγινε!

Το site του περιοδικού αρχίζει σιγά-σιγά να δημοσιεύει τα θέματα του και μόλις… καταβροχθίσαμε ένα με τίτλο «An exclusive report on the epic final season».  Μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ, αλλά εμείς το πήραμε και το σπάμε σε κομμάτια με τις πιο ζουμερές λεπτομέρειες.

Στις αρχές της χρονιάς είχε πάρει μεγάλη έκταση το ποστάρισμα ενός μέλους του συνεργείου του Game of Thrones που έλεγε ότι μόλις ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα για την τεράστια μάχη. Έγραφε ότι η διάρκεια του ήταν 55 νύχτες!

Φυσικά όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού από αυτό το στοιχείο και μόνο καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της. Τελικά όμως αυτή η μάχη ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Είναι αυτή για την οποία οι δημιουργοί της σειρά είπαν το μεγάλο «ψέμα» στο HBO (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Όπως γράφει στο αφιέρωμα του το EW, οι 55 μέρες αφορούσαν μόνο τα εξωτερικά γυρίσματα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του Γουίντερφελ και τα γυρίσματα συνεχίστηκαν για πολλές εβδομάδες.

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ χαρακτήρισε τη διαδικασία βάρβαρη και τόνισε ότι αυτή η μάχη κάνει το Battle of the Bastards να μοιάζει με βόλτα στο πάρκο.

Η μάχη δεν έχει μία κεντρική ιστορία αλλά εναλλάσσεται ανάμεσα στα διαφορετικά storylines και στις προσπάθειες των χαρακτήρων να επιβιώσουν. «Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της μάχης. Είναι οι ζωντανοί ενάντια στους νεκρούς και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά μέσα σε 12 λεπτά» δήλωσε ο David Benioff

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα το 2019.

Διαβάστε ακόμα: Φρικάρουμε με την πρώτη περιγραφή για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones!

Το μεγάλο ψέμα των δημιουργών του Game of Thrones και οι ταινίες που δεν έγιναν ποτέ

Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Τζον Σνόου (δύο φορές) όταν διάβασε το σενάριο του Game of Thrones;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ