Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Τζον Σνόου (δύο φορές) όταν διάβασε το σενάριο του Game of Thrones;
News

Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Τζον Σνόου (δύο φορές) όταν διάβασε το σενάριο του Game of Thrones;

Σας γράψαμε από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το Entertainment Weekly κυκλοφορεί με τεύχος αφιερωμένο στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones ότι θα έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες στα χέρια μας σύντομα. Έτσι και έγινε!

Το site του περιοδικού αρχίζει σιγά-σιγά να δημοσιεύει τα θέματα του και μόλις… καταβροχθίσαμε ένα με τίτλο «An exclusive report on the epic final season».  Μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ, αλλά εμείς το πήραμε και το σπάμε σε κομμάτια με τις πιο ζουμερές λεπτομέρειες.

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones δεν μπορούν να πουν κουβέντα για την τελευταία σεζόν της σειράς, έτσι από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα το μόνο που μας λένε είναι το πως ένιωσαν στα γυρίσματα.

Όταν έκατσαν όλοι μαζί για να διαβάσουν το σενάριο των τελευταίων επεισοδίων, οι περισσότεροι είχαν ήδη ρίξει μια ματιά από την προηγούμενη μέρα όταν και το είχαν λάβει. Όχι όμως ο Κιτ Χάριγκτον που όπως λέει ήθελε να ζήσει την εμπειρία εκείνη τη στιγμή.

Έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που κατέγραψαν το τι συνέβη εκείνη την ημέρα και πως οι περισσότεροι δάκρυσαν σε συγκεκριμένα σημεία της πλοκής. Ανάμεσα τους και ο Χάριγκτον.

Όπως αποκαλύπτει όμως στο EW, μέχρι να τελειώσει η διαδικασία έκλαψε άλλη μια φορά. Αυτός είναι ο λόγος.

«Κάθε χρόνια το τέλος το σεναρίου έγραφε τέλος 6ης ή 7ης σεζόν. Αυτή τη φορά έγραφε ‘Τέλος του Game of Thrones”».

Η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.


Διαβάστε ακόμα: Φρικάρουμε με την πρώτη περιγραφή για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones!

Το μεγάλο ψέμα των δημιουργών του Game of Thrones και οι ταινίες που δεν έγιναν ποτέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ