Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το υλικό παιδικής πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του ο κιθαρίστας των Manowar

Roxx |
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το υλικό παιδικής πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του ο κιθαρίστας των Manowar - Roxx.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινότητα του Heavy Metal η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες για τον Karl Logan.

O κιθαρίστας των Manowar είχε συλληφθεί τον Αύγουστο με την κατηγορία ότι βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, πλήρωσε την εγγύηση των 35.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος και περιμένει πλέον τη δίκη.

Το συγκρότημα δεν μας έκανε σοφότερους με την ανακοίνωση του, αφού το μόνο που είπε είναι ότι ο Logan ασχολείται αυτή την εποχή με την υπόθεση και δεν έχει χρόνο, έτσι δεν θα συμμετέχει στις δραστηριότητες του συγκροτήματος.

Λίγες ημέρες μετά και μέσα από το ένταλμα σύλληψης έρχονται στην επιφάνεια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το υλικό που είχε στην κατοχή του ο Logan και δεν μπαίνει στην κατηγορία «Νόμιζε ο κακομοίρης ότι έβλεπε 19χρονες αλλά ήταν 17χρονες».

Το ένταλμα λοιπόν λέει ότι ο Logan είχε πολλά βίντεο που έδειχναν ερωτικές πράξεις ανάμεσα σε άντρες και κορίτσια από τέσσαρων έως 12 ετών. Κάθε βίντεο που είχε στην κατοχή του περιγράφεται με λεπτομέρεια.

Θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα αυτή η υπόθεση και αν ο 54χρονος κριθεί ένοχος θα περάσει πολύ πολύ καιρό στη φυλακή.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ