Φρικάρουμε με την πρώτη περιγραφή για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones!
News

Φρικάρουμε με την πρώτη περιγραφή για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones!

Σας γράψαμε από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το Entertainment Weekly κυκλοφορεί με τεύχος αφιερωμένο στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones ότι θα έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες στα χέρια μας σύντομα.

Έτσι και έγινε!

Το site του περιοδικού αρχίζει σιγά-σιγά να δημοσιεύει τα θέματα του και μόλις… καταβροχθίσαμε ένα με τίτλο «An exclusive report on the epic final season».  Μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ, αλλά εμείς το πήραμε και το σπάμε σε κομμάτια με τις πιο ζουμερές λεπτομέρειες.

Πάμε να δούμε ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι που αφορά το ταξίδι του δημοσιογράφου James Hibberd στον τόπο των γυρισμάτων τον Μάρτιο που μας πέρασε. Διηγείται τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μας μεταφέρει εικόνες που έχουν εγκριθεί φυσικά από το HBO.

«Στο σημείο που έφτασα γίνονται γυρίσματα για το 6ο επεισόδιο. Το φινάλε της σειράς. Δεν ξέρω τίποτα φυσικά για την πλοκή της τελευταίας σεζόν. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ένα τρομερά λεπτομερές σκηνικό που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στη σειρά. Διάφοροι ηθοποιοί ερμηνεύουν τους ρόλους τους και μένω άναυδος. Υπάρχουν χαρακτήρες στο τελευταίο επεισόδιο που δεν περίμενα ότι θα δω. Σιγά σιγά αρχίζω να ενώνω στο μυαλό μου τα κομμάτια του παζλ για το τι συνέβη στα προηγούμενα πέντε επεισόδια και προσπαθώ να μη δείχνω φρικαρισμένος». 

Κάπου εδώ σταματάει η περιγραφή του για το φινάλε, αλλά έχει να μας πει πράγματα και για την πρεμιέρα.

«Η 8η σεζόν ξεκινάει στο Winterfell με ένα επεισόδιο που θυμίζει αρκετά την πρεμιέρα της σειράς. Αντί όμως για τον Βασιλιά Ρόμπερτ και την ακολουθία του, στο κάστρο φτάνουν η Ντενέρις με τον στρατό της. Αυτό που ακολουθεί είναι μία έντονη και συναρπαστική εναλλαγή χαρακτήρων, μερικοί από τους οποίους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στη σειρά και κάποιοι άλλοι έχουν ιδιαίτερο παρελθόν μεταξύ τους. Όλοι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη άφιξη του στρατού των νεκρών». 

Αυτά είναι τα δύο κομμάτια του θέματος που αφορούν τα επεισόδια. Έχουμε μπόλικο υλικό να μοιραστούμε μαζί σας για αυτό να έχετε το νου σας για τον χειμώνα που… έρχεται!

Διαβάστε ακόμα: 

Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Τζον Σνόου (δύο φορές) όταν διάβασε το σενάριο του Game of Thrones;

Το μεγάλο ψέμα των δημιουργών του Game of Thrones και οι ταινίες που δεν έγιναν ποτέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ