Η πρώτη επίσημη εικόνα του Χένρι Κάβιλ από το Witcher του Netflix

Roxx |
Η πρώτη επίσημη εικόνα του Χένρι Κάβιλ από το Witcher του Netflix - Roxx.gr

To απόγευμα της Τετάρτης το Netflix παρουσίασε την πρώτη εικόνα του Χένρι Κάβιλ από την πολυαναμενόμενη σειρά του Witcher.

Ο Κάβιλ θα υποδύεται το κεντρικό πρόσωπο των βιβλίων, Γκέραλντ της Ρίβια.

Update: Λίγη ώρα μετά τη φωτογραφία το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και ένα μικρό βίντεο. 

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινoύν αυτές τις μέρες στην Ουγγαρία και θα πρέπει να τονίσουμε ότι η μεταφορά αφορά τα βιβλία του Αντζει Σαπκόφσκι και όχι τα video game.

Ακολουθεί μία περιγραφή της σειράς βιβλίων: 

Ο Γκέραλντ είναι Γητευτής.  Ένας άντρας που οι μαγικές δυνάμεις του, ενισχυμένες από τη σκληρή εκπαίδευση και ένα μυστηριώδες ελιξίριο, τον έχουν μετατρέψει σε έναν ισχυρό πολεμιστή , έναν ανήλεο εκτελεστή. Στόχος του είναι τα ποικιλόμορφα τέρατα και οι σκοτεινοί δαίμονες που λυμαίνονται την χώρα και επιτίθενται σε αθώους. Γυρίζει στις επαρχίες και αναζητά αποστολές. Σταδιακά όμως συνειδητοποιεί ότι αν και ορισμένα από τα θηράματά του είναι μοχθηρά, βίαια κτήνη, κάποια άλλα είναι απλά θύματα αμαρτιών ή απλής άγνοιας.

Οι περιπέτειες του Γκέραλντ της Ρίβια με την τεράστια εμπορική επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση ως λογοτεχνικού φαινομένου, ενέπνευσαν τη δημιουργία του παιχνιδιού The Witcher.
Ο Andrzej Sapkowski είναι ο μεγάλος καινοτόμος της φανταστικής λογοτεχνίας της εποχής μας, του οποίου ο χαρακτηριστικός τρόπος γραφής έχει μαγέψει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ