Άλλα δύο πρίκουελ του Game of Thrones παραμένουν «ζωντανά»!
News

Άλλα δύο πρίκουελ του Game of Thrones παραμένουν «ζωντανά»!

Το βράδυ της Τρίτης μας ήρθε η είδηση ότι η Ναόμι Γουότς αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρίκουελ του Game of Thrones που ετοιμάζεται αυτή την εποχή και θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια στην εποχή της μεγάλης νύχτας.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση o George RR Martin έγραψε για το θέμα στο προσωπικό του blog. Εκεί αναφέρθηκε στην επερχόμενη σειρά με το όνομα «Long Night» αν και ο τίτλος της δεν είναι ακόμα επίσημος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Καλωσήρθες στο Γουέστερος Ναόμι.

Η Jane Goldman έγραψε το σενάριο για τον πιλότο του Long Night και θα έχει τον έλεγχο της σειράς. Μαζί με την ομάδα της έχουν πολύ δουλειά στο Λονδίνο αυτές τις μέρες με το κάστινγκ και περιμένω κι άλλα ονόματα να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ υπάρχουν άλλα δύο πιθανά πρίκουελ που παραμένουν «ζωντανά». Δεν μπορώ να σας πω το θέμα αυτών των πρότζεκτ, μακάρι να μπορούσα. Οι αναγνώστες ίσως να θέλουν να πάρουν στα χέρια του το Fire and Blood όταν κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου».

Η ειδηση βγαίνει φυσικά από την τελευταία παράγραφο με τον Martin να επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον δύο πρότζεκτ παραμένουν ακόμα ενεργά. Θυμίζουμε ότι όταν ξεκίνησε αυτή η υπόθεση με τα πρίκουελ, ήταν πέντε στο σύνολο τους τα σενάρια που δουλεύτηκαν. Το ένα προχώρησε, τα δύο παραμένουν ζωντανά όπως λέει ο Martin (και μάλλον αφορούν τους Ταργκάριεν) ενώ τα άλλα δύο έχουν εγκαταλειφθεί.

Tο Roxx κάνει τζέρτζελο και στο instagram. Ακολουθήστε μας κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ