Η πρώτη μεγάλη είδηση για το πρίκουελ του Game of Thrones!
News

Η πρώτη μεγάλη είδηση για το πρίκουελ του Game of Thrones!

Από τον Ιούνιο ξέρουμε ότι η σειρά-διάδοχος του Game of Thrones θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πριν στο Γουέστερος, την εποχή της μεγάλης νύχτας.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τον τίτλο της σειράς, μάθαμε όμως την πρωταγωνίστρια.

Όπως αποκάλυψε το Deadline, μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν μεγάλο διάστημα η Ναόμι Γουότς αποδέχθηκε την πρόταση του HBO και είναι το πρώτο όνομα του καστ.

Το σενάριο έχει την υπογραφή της Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) και του George R.R. Martin που θα έχει εμπλοκή στη σειρά ως παραγωγός, αφήνοντας για την Goldman την ιδιότητα της showrunner.

Αυτή που ακολουθεί είναι η περιγραφή που είχε δώσει στη δημοσιότητα το κανάλι:

Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και καταγράφει την… κατηφόρα του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.

Τα γυρίσματα αναμένεται για τον πιλότο αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019 αλλά δεν αναμένεται στις οθόνες μας πριν το 2020.

Update: Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την Ναόμι Γουότς o George RR Martin έγραψε για το θέμα στο προσωπικό του blog. Εκεί αναφέρθηκε στην επερχόμενη σειρά με το όνομα Long Night αν και όπως σας γράψαμε από την αρχή ο τίτλος της δεν είναι ακόμα επίσημος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Καλωσήρθες στο Γουέστερος Ναόμι.

Η Jane Goldman έγραψε το σενάριο για τον πιλότο του Long Night και θα έχει τον έλεγχο της σειράς. Μαζί με την ομάδα της έχουν πολύ δουλειά στο Λονδίνο αυτές τις μέρες με το κάστινγκ και περιμένω κι άλλα ονόματα να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ υπάρχουν άλλα δύο πιθανά πρίκουελ που παραμένουν «ζωντανά». Δεν μπορώ να σας πω το θέμα αυτών των πρότζεκτ, μακάρι να μπορούσα. Οι αναγνώστες ίσως να θέλουν να πάρουν στα χέρια του το Fire and Blood όταν κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου».

Με αυτή την τελευταία ατάκα ο Martin αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι κάποιο από τα δύο πρίκουελ έχει σίγουρα να κάνει με τους Ταργκάριεν.

Tο Roxx κάνει τζέρτζελο και στο instagram. Ακολουθήστε μας κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ