Ο Lars Ulrich θέλει οι Metallica να παίζουν μέχρι τα 75-80 τους!

Roxx |
Ο Lars Ulrich θέλει οι Metallica να παίζουν μέχρι τα 75-80 τους! - Roxx.gr

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται τα τελευταία χρόνια οι Metallica που έχουν φτιάξει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα των περιοδειών τους για να παίρνουν τους κατάλληλες ανάσες και να μπορούν να συνεχίζουν.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι όλοι τους βρίσκονται εκεί γύρω στα 55 έτσι ο χρόνος σίγουρα δεν είναι με το μέρος τους.

Να έχουν μπροστά τους μία δεκαετία ακόμα εμφανίσεων; Ο Lars Ulrich πιστεύει ότι μπορούν να συνεχίσουν για πολύ παραπάνω!

«Πολλοί βγαίνουν στη σύνταξη, αλλά εμείς νιώθουμε αναζωογονημένοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε για πολύ καιρό. Ελπίζουμε να έχουμε 20 με 25 χρόνια ακόμα ως Metallica. Δεν ξέρω πώς θα φαίνεται και πώς θα ακούγεται αλλά αυτό σκεφτόμαστε. Έτσι, δεν σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση τη συνταξιοδότηση, το αντίθετο. Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Όταν ήμασταν 17 το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν τα επόμενα πέντε λεπτά και η επόμενη μπύρα».

Εμείς συμφωνούμε πάντως με τον Lars γιατί αν συνεχίσουν να παίζουν για τα επόμενα 20 χρόνια έχουμε περισσότερες ελπίδες να τους δούμε ξανά στην Ελλάδα ακόμα και αν ανέβουν στη σκηνή με μπαστούνια. ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ