Χαμός νέων κυκλοφοριών στο Netflix τον Νοέμβριο
News

Χαμός νέων κυκλοφοριών στο Netflix τον Νοέμβριο

Καταιγισμός νέων κυκλοφοριών έρχεται στο Netflix τον Νοέμβριο.

Με μία πρόχειρη ματιά ξεχωρίζουμε από τις σειρές την τελευταία σεζόν του House of Cards που κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και το Narcos: Mexico που έρχεται στις 16 του μήνα.

Από τις πρωτότυπες ταινίας βάζουμε φυσικά στη λίστα μας το  Ballad of Buster Scruggs των αδελφών Κοέν (16 Νοεμβρίου) αλλά και το Outlaw King με τον Κρις Πάιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε το trailer και αμέσως μετά την πλήρη λίστα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

House of Cards: Σεζόν 6 (02/11/2018)

Με τον Φρανκ έξω από το παιχνίδι, η Κλερ Άντεργουντ αναλαμβάνει πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές με την ανάληψη της θέσης της.

F is for Family: Σεζόν 3 (30/11/2018)

Η επικείμενη άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια ζωντανεύει τα πράγματα στο σπίτι των Μέρφι. Η Σου μαγειρεύει άλλη μία ανακάλυψη κι ο Μπιλ ερωτεύεται μια επαναστάτρια.

Narcos: Μεξικό (16/11/2018)

Ζήστε τη γέννηση του πολέμου των ναρκωτικών στο Μεξικό στη δεκαετία του ’80, μέσα από την αληθινή ιστορία της ανόδου του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα.

Το Τελικό Τραπέζι (20/11/2018)

Ένας καταιγιστικός διαγωνισμός στον οποίο ομάδες από σεφ προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους στον κόσμο, δημιουργώντας πιάτα από διάφορες χώρες.

Γουέστ Σάιντ (09/11/2018)

Μια βιωματική σειρά ριάλιτι που αναδεικνύει τις προκλήσεις και τα ρίγη που νιώθουν εννιά επίδοξοι μουσικοί όταν ανεβαίνουν σε μια μεγάλη σκηνή του Χόλιγουντ.

Η Μέθοδος Κομίνσκι (16/11/2018)

O δάσκαλος υποκριτικής Σάντι Κομίνσκι και ο κολλητός του, Νόρμαν Νιουλάντερ, κάνουν ο ένας τον άλλο να γελάει, καθώς μεγαλώνουν και ζουν τα σκαμπανεβάσματα της ηλικίας.

1983 (30/11/2018)

Ένας φοιτητής νομικής και ένας αστυνομικός ξεσκεπάζουν μια τρομοκρατική συνωμοσία του 1983 που ευθύνεται για την αστυνομοκρατία της Πολωνίας και το σιδηρούν παραπέτασμα.

Baby (30/11/2018)

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, αυτή η σειρά ακολουθεί μια παρέα Ρωμαίων εφήβων, καθώς αψηφούν την κοινωνία στο κυνήγι της ταυτότητας και της ανεξαρτησίας τους.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς (16/11/2018)

Ετοιμαστείτε για έξι ιστορίες για την αμερικανική δύση με τη μοναδική οπτική των Τζόελ και Ίθαν Κόεν, οι οποίοι έγραψαν και σκηνοθέτησαν αυτήν την ανθολογία.

Η Άλλη Πλευρά του Ανέμου (02/11/2018)

Την τελευταία μέρα της ζωής του, ένα σκηνοθέτης προσπαθεί να ολοκληρώσει το έργο του και στοχάζεται την κληρονομιά που αφήνει. Μια πολυεπίπεδη ταινία του Όρσον Γουέλς.

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων (22/11/2018)

Δύο αδέρφια ενώνουν δυνάμεις με τον Αϊ-Βασίλη και ζουν μια περιπέτεια υψηλών πτήσεων. Χριστουγεννιάτικη ταινία από τους δημιουργούς των “Χάρι Πότερ” και “Μόνος στο Σπίτι”.

Επικηρυγμένος Βασιλιάς (09/11/2018)

Δραματική ταινία εποχής για τη μάχη του Ροβέρτου Μπρους να ξαναπάρει τον έλεγχο αφότου κηρύχτηκε παράνομος από τον Βασιλιά της Αγγλίας, επειδή πήρε το Στέμμα της Σκωτίας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Κάνε Follow: Μέρος 3 (01/11/2018)

Οι ρεπόρτερ του BuzzFeed ερευνούν τα ρομπότ του σεξ, τους “φονιάδες” των υπερβακτηρίων και άλλα πολλά στην τρίτη σεζόν αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ.

ReMastered: Tricky Dick & The Man in Black  (2/11/2018)

Αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφει την επίσκεψη του Τζόνι Κας το 1970 στον Λευκό Οίκο, όπου τα ιδανικά του Κας συγκρούστηκαν με τις πολιτικές του Ρίτσαρντ Νίξον.

Θα με Αγαπήσουν Όταν Πεθάνω (02/11/2018)

Ηθοποιοί, μέλη του συνεργείου κι άλλοι που τα έζησαν, μιλάνε για τα ταραχώδη γυρίσματα της τελευταίας, ανολοκλήρωτης ταινίας του Όρσον Γουέλς, “Η Άλλη Πλευρά του Ανέμου”.

Τιμητικό Μετάλλιο (09/11/2018)

Συγκινητικό ντοκιμαντέρ για όσους πήραν Τιμητικό Μετάλλιο για τη συμμετοχή τους στις αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Βιετνάμ και αλλού.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Η Σίρα και οι Πριγκίπισσες των Μαχητών (16/11/2018)

Στο σύγχρονο ριμέικ της κλασικής σειράς του ’80, ένα μαγικό σπαθί μεταμορφώνει ένα ορφανό κορίτσι στην πολεμίστρια Σίρα, που συμμετέχει σε μια εξέγερση ενάντια στο κακό.

Ο Πρίγκιπας της Πιόρια (16/11/2018)

Ένας χαλαρός 13χρονος πρίγκιπας παρακολουθεί ανώνυμα ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών στην Αμερική και γίνεται από το πουθενά φίλος με έναν εμμονικό αριστούχο.

Η Μαγεία της Μοτάουν (20/11/2018)

Ο δημιουργικός Μπεν μεταμορφώνει την πόλη του ζωντανεύοντας την πολύχρωμη τέχνη του δρόμου, με τη βοήθεια ενός μαγικού πινέλου και τους κλασικούς ήχους της Μοτάουν.

Το Σύμπαν κι Εγώ (2/11/2018)

Από τα μικρόβια και τα συναισθήματα μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επιστήμη του κόσμου σου δίνεται με τρόπο εύπεπτο κι ευχάριστο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Ριβερντεϊλ: Σεζόν 3 (08/11/2018)

Στον απόηχο της κρίσιμης πολιτικής διαμάχης, το Ρίβερντεϊλ παραμένει τρομακτικά διχασμένο και ο Άρτσι ετοιμάζεται να παλέψει για τη ζωή του.

Δυναστεία: Σεζόν 2 (03/11/2018)

Μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά που διέλυσε το σπίτι της οικογένειάς τους, οι Κάριγκτον πασχίζουν να ξαναχτίσουν τη δυναστεία τους μέσα από τα ερείπια.

Μαύρος Κεραυνός: Σεζόν 2 (06/11/2018)

Ο διευθυντής σχολείου και αποσυρθείς υπερήρωας Τζέφερσον Πιρς επιστρέφει δυναμικά ως Μαύρος Κεραυνός για να προστατεύσει την οικογένειά του από μια συμμορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: