Το πιο heavy τραγούδι στην ιστορία τους θα περιέχει το επόμενο άλμπουμ των Slipknot
News

Το πιο heavy τραγούδι στην ιστορία τους θα περιέχει το επόμενο άλμπουμ των Slipknot

Το 2019 θα είναι η χρονιά που θα δούμε την επιστροφή των Slipkot πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του Gray Chapter.

Tο συγκρότημα βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του νέου του άλμπουμ και μιλώντας στο βρετανικό Metal Hammer, ο Corey Taylor δήλωσε ότι θα περιέχει το heavy τραγούδι που έχουν γράψει ποτέ.

«Ο τρόπος να περιγράψουμε το άλμπουμ είναι αυτός. Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν οι τύποι που έφτιαξαν το IOWA, μεγάλωναν και ωρίμαζαν. Είναι τόσο heavy και παράλληλα έχει μελωδία, μια πολύ μελαγχολική μελωδία.

Κάποια πράγματα είναι πολύ σκληρά, βρώμικα και γρήγορα. Είναι πολύ καλό. Είναι επίσης ο πιο φιλόδοξος, ο πιο πειραματικός δίσκος και βασικά είναι μια απάντηση σε αυτούς που πιστεύουν ότι ξέρουν πια ποιοι είμαστε. Έτσι τα ρίχνουμε όλα στο πρόσωπο τους» τόνισε ο Corey και συνέχισε: «Την ώρα που οι περισσότερες μπάντες ρίχνουν τους ρυθμούς, νομίζω ότι γράψαμε το πιο heavy τραγούδι μας – ένα από τα πιο heavy τουλάχιστον- σε αυτό το νέο άλμπουμ».

Κλείνοντας ο Corey μας προειδοποίησε ότι όταν το ακούσουμε θα χρειαστούμε νέα… παντελόνια: «Θα είναι μία τρέλα. Ο κόσμος θα τα κάνει πάνω του όταν το ακούσει».

Το νέο άλμπουμ των Slipknot αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο της επόμενης χρονιάς και στη συνέχεια θα βγουν σε περιοδεία που ελπίζουμε αυτή τη φορά να τους φέρει από τα μέρη μας ξανά για πρώτη φορά από το 2011. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: