Πέθανε ο κιθαρίστας των All that Remains
News

Πέθανε ο κιθαρίστας των All that Remains

Μια τραγική είδηση έχουμε να σας μεταφέρουμε αφού την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε ο Oli Herbert, κιθαρίστας των All that Remains, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα.

O Herbert, μαζί με τον Phil Labonte, ήταν τα μοναδικά ιδρυτικά μέλη που είχαν απομείνει στη μπάντα που ξεκίνησε την πορεία της το 1998.

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο Oli Herbert, ο φίλος μας, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των All That Remains, έφυγε από τη ζωή.

Ο Oli ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος κιθαρίστας και συνθέτης που καθόρισε το rock και το metal στα Βορειοανατολικά. Η επίδραση του στο είδος και τις ζωές μας θα συνεχίσει να υπάρχει.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Το συγκρότημα και η οικογένεια ζητούν σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να θυμάστε το Oli γιορτάζοντας τη μουσική που δημιουργησε» αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Με τους All that Remains ο Oli Herbert κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα οκτώ άλμπουμ ενώ η νέα δουλειά τους είναι έτοιμη και αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ