O Δημήτρης Μεντζέλος με τους Prejudice Reborn ζωντανά στο Crow
News

O Δημήτρης Μεντζέλος με τους Prejudice Reborn ζωντανά στο Crow

Η Rock – Rap – Heavy μπάντα Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn LIVE στη σκηνή του Crow Club με κομμάτια από το classic πλέον project τους “Rock,Rap,Heavy”, διασκευές και πολλές εκπλήξεις.

Μαζί τους η heavy rock μπάντα Heavenblack με νέο cd και εξαιρετική παρουσία σε πολλές συναυλίες και οι Nothing Personal, μια μπάντα σε funk ρυθμούς που θα σας ξεσηκώσει .

(Dimitris Mentzelos : Rap Vocals,Tassos Kanellopoulos : Vocals -Bass, Stavros Kanellopoulos : Lead guitar, Aris Karatzas : Rhythm guitar, Manolis “Manoletsos” Konstas : Drums).

Guest Star: Maxi Nil

BIO:
Ο Δημήτρης Μεντζέλος θεωρείται από τους πρωτεργάτες του ελληνικού hip hop. MC, στιχουργός και performer κατά την 20ετή πορεία του με τα Ημισκούμπρια με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στην Ελλάδα , εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλές σόλο δουλειές και συνεργασίες.

Οι Prejudice Reborn είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που κινείται στα πλαίσια του αμερικάνικου ήχου με heavy metal επιρροές. Έχουν δύο επίσημες δουλειές και πολλές συναυλίες στο ενεργητικό τους. Είναι γνωστοί επίσης για τα εξαιρετικά live tribute στους Metallica.

Οι “Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn” δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2013 όπου και κυκλοφόρησαν το EP “Rock Rap Heavy” καθώς και δύο μουσικά βίντεο, το ομώνυμο κομμάτι “Rock Rap Heavy” και το “La Strada”. To αυτοαποκαλούμενο από το ίδιο το συγκρότημα “Rap/Rock project” απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και περιοδικά ενώ πραγματοποίησε πολλές συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.

Τον Ιούνιο του 2017 αποφάσισαν να συνεργαστούν με το δεξί χέρι του Ice-T στα 90’s τον Donald D. από τους Syndicate με το single/music video “Scream Your Lungs Out”. Το συγκρότημα δουλεύει πάνω σε καινούριο υλικό και έχει στόχο την κυκλοφορία ενός full length album συνεχίζοντας παράλληλα τις live εμφανίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ