Το Netflix δεν μας αφήνει να βγούμε από το σπίτι για όλο τον Οκτώβριο!
News

Το Netflix δεν μας αφήνει να βγούμε από το σπίτι για όλο τον Οκτώβριο!

Τη λίστα με όλο το περιεχόμενο που θα προστεθεί τον Οκτώβριο παρουσίασε το Netflix και φυσικά ξεχωρίζει η επιστροφή του Daredevil μετά από σχεδόν τρία χρόνια.

Η σειρά της Marvel κάνει πρεμιέρα στις 19 του μήνα, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα έρχεται το Haunting of Hill House του Mike Flanagan που συνοδεύεται από εξαιρετικές κριτικές.

Μέσα στον Οκτώβριο επιστρέφουν και πολλές αγαπημένες σειρές (Flash, Legends of Tomorrow, Riverdale κ.α.) με τα επεισόδια τους να προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα.

Δείτε το trailer και αμέσως μετά ολόκληρη τη λίστα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ελίτ (05/10/2018)

Élite

Όταν τρία παιδιά της εργατικής τάξης γράφονται στο πιο αποκλειστικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς μαθητές οδηγεί σε τραγωδία.

Οι Δαίμονες του Χιλ Χαουζ (12/10/2018)

The Haunting of Hill House

Δραματική σειρά τρόμου, η σύγχρονη εκδοχή του κλασικού μυθιστορήματος του 1959 της Σίρλεϊ Τζάκσον.

Το Είδα με τα Μάτια μου (19/10/2018)

Haunted

Από τους παραγωγούς της σειράς ταινιών “Κάθαρση” και του “Lore”, η σειρά “Το Είδα με τα Μάτια μου” μάς δίνει μια ανατριχιαστική γεύση από τις εμπειρίες ανθρώπων που έζησαν τρομακτικά, ιδιαίτερα, μεταφυσικά, καθώς και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα, τα οποία συνεχίζουν να τους στοιχειώνουν.

Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα (26/10/2018)

Chilling Adventures of Sabrina

Καθώς τα 16α γενέθλιά της πλησιάζουν, η Σαμπρίνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και τον κόσμο των ανθρώπων των φίλων της.

Big Mouth:Σεζόν 2 (05/10/2018)

Big Mouth: Season 2

Οι ζωές τους ανατρέπονται από τις θαυμαστές αλλά και τρομακτικές στιγμές της εφηβείας. Μια κωμωδία από τους κολλητούς Νικ Κρολ και Άντριου Γκόλντμπεργκ.

Terrace House: Νέοι Ορίζοντες: Μέρος 4 (09/10/2018)

Terrace House: Opening New Doors: Part 4

Έξι νέοι (μεταξύ άλλων ένας σεφ, ένας σνοουμπόρντερ και μια αθλήτρια του χόκεϊ στον πάγο) συναντιούνται στο δάσος της Καρουιζάουα για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Ο Daredevil της Marvel: Σεζόν 3 (19/10/2018)

Marvel’s Daredevil: Season 3

Ο Ματ Μέρντοκ, που έχασε το φως του μικρός, μάχεται κατά της αδικίας στο Χελς Κίτσεν της Νέας Υόρκης. Τη μέρα ως δικηγόρος και τη νύχτα ως ο υπερήρωας Ντέρντεβιλ.

Ελεύθεροι Μαζί (19/10/2018)

Wanderlust

Μια ψυχοθεραπεύτρια προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη σχέση της με τον άντρα της, μετά από ένα ατύχημα που τους έκανε να επανεκτιμήσουν τη σχέση τους. Παίζει η Τόνι Κολέτ..

Το Κυνήγι Της Μεγάλης Είδησης: Σεζόν 2 (25/10/2018)

Great News: Season 2

Οι φιλοδοξίες μιας τηλεοπτικής παραγωγού ειδήσεων αλλάζουν τροχιά, όταν η μητέρα της επιστρέφει ξαφνικά στον επαγγελματικό στίβο ως ασκούμενη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

22 Ιουλίου (19/10/2018)

22 July

Ύστερα από δύο βίαιες επιθέσεις στη Νορβηγία, οι επιζώντες (και όλη η χώρα) προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους αναζητώντας δικαιοσύνη. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Προσωπική Ζωή (05/10/2018)

Private Life

Ένα ζευγάρι γύρω στα 40 προσπαθεί να κάνει παιδί αλλά οι επιλογές του εξαντλούνται, μέχρι που ένα παράθυρο ελπίδας ανοίγει με την επίσκεψη της θετής ανιψιάς τους.

Επιχείρηση Φιναλε (01/10/2018)

Operation Finale

Το 1960, Ισραηλινοί κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή για να πιάσουν τον Ναζιστή Άντολφ Άιχμαν και να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Ορφανές Κραυγές (05/10/2018)

Malevolent

Μια παρέα νεαρών μικροαπατεώνων που δήθεν ειδικεύεται στα παραφυσικά φαινόμενα βρίσκει τον δάσκαλό της, όταν μια δουλειά που αναλαμβάνει πάει πολύ στραβά.

Απόστολος (12/10/2018)

Apostle

Σ’ αυτό το θρίλερ, ένας άνδρας ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί αναζητώντας τη χαμένη αδερφή του, που έχει απαχθεί από μια θρησκευτική αίρεση με φονικές διαθέσεις.

Η Ταξιαρχία των Λύκων (10/10/2018)

Illang: The Wolf Brigade

Το 2029, μια ειδική μονάδα της αστυνομίας της Νότιας Κορέας έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομοκρατική ομάδα που απειλεί να ανατρέψει τον πολυετή αγώνα για την ένωση της Κορέας.

Πάει Καιρός (26/10/2018)

Been So Long

Στο Κάμντεν του Λονδίνου, μια σπίθα ανάβει ανάμεσα σε μια ανύπαντρη μητέρα και έναν γοητευτικό ξένο με ταραχώδες παρελθόν. Θα μπορέσει να τον ερωτευτεί όμως;

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Φονικές Αμφιβολίες: Σεζόν 2 (19/10/2018)

Making a Murderer: Season 2

Αληθινό θρίλερ που γυρίστηκε σε διάρκεια 10 ετών. Ένας αθώος άνδρας βάσει DNA ξεσκεπάζει τη διαφθορά της αστυνομίας, αλλά γίνεται ύποπτος σε νέο αποτρόπαιο έγκλημα.

Φεμινίστριες: Τι Σκέφτονταν; (12/10/2018)

Feminists: What Were They Thinking?

Μέσα από φωτογραφίες γυναικών της δεκαετίας του ’70 με θέμα τη γέννηση του φεμινισμού, το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή αυτών των γυναικών και τη διαρκή ανάγκη για αλλαγή.

Αλάτι, Λιπαρά, Οξέα, Θερμοκρασία (19/10/2018)

Salt Fat Acid Heat

Η σεφ και συγγραφέας Σαμίν Νόσρατ παρουσιάζει στην οθόνη το γαστρονομικό της μανιφέστο με απλά πιάτα που έχουν ρίζες στην παράδοση σε αυτήν τη νέα σειρά μαγειρικής.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Τα Σουπερ Τερατάκια: Σεζόν 2 (05/10/2018)

Super Monsters: Season 2

Νήπια που έχουν γονείς τα διασημότερα τέρατα του κόσμου, προσπαθούν να τελειοποιήσουν τις ειδικές τους δυνάμεις, ενώ προετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο.

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει: Σεζόν 2 (12/10/2018)

The Boss Baby: Back in Business: Season 2

Ο Αρχιμπόμπιρας φέρνει τον μεγάλο του αδερφό, τον Τιμ, στο γραφείο και του μαθαίνει πώς γίνονται οι δουλειές. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στη γνωστή ταινία.

Ταρζάν και Τζέιν: Σεζόν 2 (21/10/2018)

Tarzan and Jane: Season 2

Ο έφηβος Ταρζάν που σώθηκε από συντριβή αεροπλάνου και απέκτησε υπερφυσικές δυνάμεις συνεργάζεται με τη γενναία Τζέιν για να προστατεύσει τη ζούγκλα.

Το Καλύτερο. Χειρότερο. Σαββατοκύριακο.: Σειρά μίας σεζόν (19/10/2018)

Best.Worst.Weekend.Ever.: Limited Series

Σε αυτήν την κωμική σειρά, ο έφηβος Ζεντ κι η παρέα του ζουν παράλογες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, το τελευταίο σαββατοκύριακο πριν από το Γυμνάσιο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Πάρε Τον Σολ: Σεζόν 4 (02/10/2018)

Better Call Saul: Season 4

Ένας συγκλονιστικός θάνατος σπρώχνει τον Τζίμι ακόμη πιο βαθιά στα άδυτα του εγκλήματος, αλλά και πιο κοντά στη ζωή του ως Σολ Γκούντμαν.

Ριβερντεϊλ: Σεζόν 3 (11/10/2018)

Riverdale: Season 3

Μετά από μια εξέγερση και μια σεζόν με πολιτικές διαμάχες, η παρέα του Ρίβερντεϊλ συνεχίζει να ζει τα δράματα της σουρεαλιστικής ζωής σε μια μικρή πόλη.

Μαύρος Κεραυνός: Σεζόν 2 (16/10/2018)

Black Lightning: Season 2

Ο διευθυντής σχολείου και αποσυρθείς υπερήρωας Τζέφερσον Πιρς επιστρέφει δυναμικά ως Μαύρος Κεραυνός για να προστατεύσει την οικογένειά του από μια συμμορία.

Δυναστεία: Σεζόν 2 (13/10/2018)

Dynasty: Season 2

Οι Κάριγκτον και οι Κόλμπι σε καυγάδες για τον έλεγχο της περιουσίας και των παιδιών τους, σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της εμβληματικής σαπουνόπερας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: