Ένα video tribute στον Alpha Mist που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
News

Ένα video tribute στον Alpha Mist που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, μετά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία, ο Alfa Mist έρχεται στο Gagarin 205 Live Music Space για να θολώσει την ατμόσφαιρα και να ξεθολώσει τα αισθήματά μας. Είσαι έτοιμος να αφεθείς;

Alfa Mist – Keep On (Live) | Mahogany Session

Το Keep On είναι το πρώτο κομμάτι από το τελευταίο πόνημα του Alfa Mist “Antiphon” σε μια αποκλειστική βίντεο εκτέλεσή του για το Mahogany Sessions γυρισμένο σε ένα θέατρο Βικτωριανής εποχής λίγο έξω από το Λονδίνο. Ο εξαιρετικός συνδυασμός του μοντάζ με τις μελωδίες δίνουν μια άλλη διάσταση στο κομμάτι και μια διαφορετική οπτικόακουστική εμπειρία στον ακροατή.

Yussef Dayes X Alfa Mist – Love Is The Message (Live @ Abbey Road) ft.Mansur Brown & Rocco Palladino

Ο Yussef Dayes παρουσιάζει το πρώτο του single “Love Is The Message” σε συμπαραγωγή με τον Alfa Mist με συμμετοχή του Mansur Brown στην κιθάρα και του Rocco Palladino στο μπάσο. Ο Dayes οδηγεί το σύνολο της μπάντας σε απόλυτη αρμονία χωρίς να υπερκαλύπτει μουσικά το σύνολο, επιτρέποντας έτσι στις πιανιστικές μελωδίες του Alfa Mist να αναμιχθούν με τα ντραμιστικά γεμίσματά του.

Alfa Mist x Yussef Dayes Live at Red Bull Studios London

Jam session του Alfa Mist με τον Yussef Days που έγινε σε ζωντανή μετάδοση σε μια παργωγή της Red Bull Sessions με τους δυο καλλιτέχνες να μιλούν στο τέλος της εμφάνισής τους για τη μουσική τους και να απαντούν σε ερωτήσεις ακροατών. Στο συγκεκριμένο βίντεο μπορεί να φανεί ξεκάθαρα η χημεία των δύο μουσικών και γίνεται προφανές γιατί έχουν συνεργαστεί μαζί σε τόσα project.

Alfa Mist – Plastic 100°C (Live at Pinkbird)

Γυρισμένο στα στούντιο Pinkbird, στο παρακάτω βίντεο ο Alfa Mist μαζί με τον Rudi Creswick στο μπάσο και τον Jamie Houghton στα ντραμς, διασκευάζει το “Plastic 100°C” του Sampha. Σε αυτήν την καταπληκτική εκδοχή του ήδη πολύ δημοφιλούς αυτού κομματιού, ο Alfa Mist δείχνει για μια ακόμη φορά την μουσική του ιδιοφυια.

Ο Alfa Mist εμφανίζεται τη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205 της Αθήνας και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι πληροφορίες εδώ:
27.09.18 – Gagarin 205 / Αθήνα – Πληροφορίες: https://goo.gl/Yn76A3
28.09.18 – Μύλος / Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες: https://goo.gl/Kw6jm3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ