H Harley Quinn επιστρέφει στους κινηματογράφους το 2020!
News

H Harley Quinn επιστρέφει στους κινηματογράφους το 2020!

Την ώρα που όλα τα βλέμματα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC έχουν στραφεί στην ταινία του Joker με τον Γιοακίν Φίνιξ, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για την επιστροφή της Harley Quinn.

H ταινία που θα βασίζεται στο Birds of Prey και θα ενώσει τον χαρακτήρα της Μάργκοτ Ρόμπι με τις Black Canary και Huntress θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της στις αρχές της επόμενης χρονιάς και θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Cathy Yan σε σενάριο της Christina Hodson ενώ αυτή την εποχή γίνονται συζητήσεις για τους άλλους ρόλους με τις Gugu Mbatha-Raw, Jurnee Smolett-Bell και Janelle Monae να είναι τα φαβορί για την Black Canary και τις Margaret Qualley, Mary Elizabeth Winstead και Cristin Milioti να ερίζουν για την Huntress.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά πρότζεκτ που είχαν μπει σε επεξεργασία και περιελάμβαναν τη Harley Quinn ενώ όπως όλα δείχνουν η κοινή της ταινίας με τον Joker του Jared Leto μπαίνει προς το παρόν στον «πάγο». Και ίσως είναι να είναι καλύτερα έτσι.

Μετά τη βαβούρα που ξεσηκώθηκε πριν από λίγες ημέρες και την είδηση της αποχώρηση του Χένρι Κάβιλ από το ρόλο του Superman η DC εστιάζει την προσοχή της στα ανακοινωμένα πρότζεκτ που περιλαμβάνουν την ταινία του Aquaman (21 Δεκεμβρίου), το Shazam (5 Απριλίου 2019), την ταινία του Joker πο έρχεται τον επόμενο Οκτώβριο και φυσικά το σίκουελ της Wonder Woman (1η Νοεμβρίου 2019).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ