Οι Godsleep τον Δεκέμβριο στο An Club
News

Οι Godsleep τον Δεκέμβριο στο An Club

Godsleep (GR) ζωντανά στην Αθήνα
Special guests: The Buzzdealers (GR) + Hex (GR)
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Πόρτες: 20:00 – Εισιτήρια: 7€ (μόνο στο ταμείο)

Οι Godsleep επιστρέφουν!

Όσοι παρακολούθησαν την φρενήρη πορεία που ακολούθησε την κυκλοφορία του –πλέον εμβληματικού για την πανευρωπαϊκή heavy rock σκηνή- “Thousand Sons of Sleep” ντεμπούτο του 2015, μπορούν να κατανοήσουν το πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτή η επιστροφή για τους απανταχού fans των heavy ηχοχρωμάτων.

Δεν είναι άλλωστε μύθος το ότι η Ελλάδα αποτελεί κοιτίδα για αυτού του είδους τα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, και ούτε το ότι δικαιωματικά πλέον κάθεται στον θρόνο ενός εκ των σημαντικότερων (σε ποιότητα και πληθώρα παραγωγής και εξαγωγής τέτοιου προϊόντος) σκηνών, σε πανευρωπαϊκό –μερικοί μιλούν και για παγκόσμιο- επίπεδο. Οι Godsleep δεν έρχονται να δρέψουν τις δάφνες μίας έτοιμης κατάστασης, αλλά ήταν τρόπον τινά εκεί στα mid-10’s, όταν η σκηνή αυτή γιγαντωνόταν, για να γίνει τελικά αυτό που είναι σήμερα: Υπολογίσιμη, και με το παραπάνω!

Μετά από περίπου 1,5 χρόνο αποχής από τις συναυλιακές σκηνές και το προσκήνιο γενικότερα, το κουαρτέτο από την Αθήνα επανέρχεται με μία πολύ καίρια αλλαγή, μετά την προσθήκη της Amie στην τραγουδιστική εμπροσθοφυλακή. Ο διάδοχος του “Thousand Sons of Sleep” –όπως οι ίδιοι επιβεβαιώνουν- δεν θα αποτελέσει μόνο τη συνέχιση της μουσικής τους δυναστείας, αλλά και μία αφορμή για περιήγηση σε νέα ηχοτοπία, ένα ταξίδι που οι ίδιοι με τόλμη επιχειρούν, χάριν τις διεύρυνσης των καλλιτεχνικών τους οριζόντων.

Οι εικασίες όμως περιττεύουν.

Μετά από μία headline ευρωπαϊκή περιοδεία το 2016, για την υποστήριξη του ντεμπούτο τους, αλλά και συμμετοχές σε σημαντικά Ευρωπαϊκά festivals του ήχου, όπως τα Freak Valley, Aquamaria, Yellowstock, Red Smoke, Electric Valley, Exit, Revolution και Rockwave, οι Godsleep μπορούν εύκολα να λογίζονται ως ένα έμπειρο live act, και όποιος έχει παραβρεθεί έστω και σε μία ζωντανή τους εμφάνιση μπορεί να το επαληθεύσει! Αυτός –και όχι μόνο- είναι ο λόγος που μας έλειψαν τόσο πολύ και που η δισκογραφική και συναυλιακή τους επιστροφή θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα γεγονότα της χρονιάς για την εγχώρια σκηνή του σκληρού ήχου.

Αμήν!

LINKS:

Godsleep:
• https://www.facebook.com/Godsleepband
• https://www.youtube.com/user/GodSleepBand
• https://www.instagram.com/godsleepofficial/
• https://godsleep.bandcamp.com/

• An Club: www.anclub.gr | www.facebook.com/AnClubofficial
• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

————————————————————

The BuzzDealers

Πάντρεμα 60s-70s αισθητικής με σύγχρονο Rock n Roll ήχο που φλερτάρει με τον ερωτισμό των μπαρουτοκαπνισμένων boogie και psychedelic blues.
Στις αρχές του 2015 4 τύποι ύστερα από αρκετές συμπτώσεις, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους The BuzzDealers..

Η μπάντα ηχογράφησε αμέσως το πρώτο της demo και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και της επαρχίας (Gagarin 205, AN Club,Rover,Cafe Santan κ.α) ενώ συμμετείχε και σε μεγάλα festival όπως το Schoolwave 2015,Red FM Contest,Φεστιβάλ Αμαρουσίου,Backyard Festival k.a.
Αυτή την περίοδο και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του single τους ‘Ambiguous Talk’, οι BuzzDealers βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης του πρώτους τους full length album!

LINKS
https://www.facebook.com/thebuzzdealers/
https://www.youtube.com/watch?v=gZV6yxHIPy0

————————————————————

HEX

Oι HEX είναι ένα τριμελές κουαρτέτο από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2014 και μετά από προσθήκες και πτήσεις εξωτερικού, πήραν τη σημερινή τους μορφή πριν 2 χρόνια. Κάνουν μπανάλ γλυκόπικρη γκαράζ ποπ με άτσαλες ενέσεις πανκ ψυχεδέλειας. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το πρώτο τους EP, ενώ το φθινόπωρο του 2018 θα κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους.

LINKS
https://www.facebook.com/hexathens/
https://hexathens.bandcamp.com/releases

————————————————————

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ