Υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί συναυλία των Metallica στην Ελλάδα;
News

Υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί συναυλία των Metallica στην Ελλάδα;

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι τη Δευτέρα, όταν και οι Metallica θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας για το 2019.

Όπως είναι φυσικό η αγωνία των φίλων του συγκροτήματος στην Ελλάδα έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθαν στη χώρα μας το πακέτο των BIG 4 στο Sonisphere.

Στο μεσοδιάστημα ήρθαν φυσικά πολλές φορές στην Ευρώπη, αλλά το να μας έρθουν ειδικά την περίοδο 2012-2016 με την οικονομική κρίση να έχει σαρώσει τα πάντα, έμοιαζε και ήταν ακατόρθωτο.

Από τότε που κυκλοφόρησαν το «Hardwired» δεν έχουν κάνει ακόμα καλοκαιρινή περιοδεία στην ήπειρο μας, αφού το καλοκαίρι του 2017 τους βρήκε να οργώνουν την Αμερική, ενώ το φετινό κατέβασαν ρολά προετοιμάζοντας και πάλι τη… βόλτα τους στις Η.Π.Α. που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Και φτάνουμε στο σήμερα. Ο ερχομός των Iron Maiden το καλοκαίρι στη Μαλακάσα μετά από επτά χρόνια και ο χαμός που έγινε με τον κόσμο να κατακλύζει το Terravibe, είναι αλήθεια ότι άνοιξε την όρεξη στο κοινό με πολύ κόσμο να θεωρεί δεδομένη την άφιξη του Hetfield και της παρέας του το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το συγκρότημα να έχει κλείσει εμφάνιση στη χώρα μας. Φυσικά και έχουν γίνει επαφές και με πάνω από μία… μεριά, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κοινό έδαφος στον οικονομικό τομέα.

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση κάποιος διοργανωτής να έχει κινηθεί με τη μεγαλύτερη μυστικότητα όλων των εποχών και να τους έχει «κλείσει», αλλά στην Ελλάδα είμαστε, λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο.

Ας χαμηλώσουμε λοιπόν τις προσδοκίες μας για την ανακοίνωση της Δευτέρας. Από την άλλη πλευρά, αν τελικά η Ελλάδα δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μπει μετά.

Και μακάρι επίσης να διαψευσθούμε εντελώς και τη Δευτέρα να βγούμε με τίτλο «Θυμάστε τις μαλακίες που σας λέγαμε το Σάββατο;».

Μείνετε συντονισμένοι στο Roxx για όλες τις ανακοινώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: