Οι Acid King ζωντανά τον Οκτώβριο στην Αθήνα
News

Οι Acid King ζωντανά τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Acid King Live in AN Club!

https://www.facebook.com/events/2240719346155313/

AN club ‘official’ PRESENTS: Acid King | 16.10.2018
– DOORS OPEN 20:30 – STARTS 21:00
– PRESALE: 15€ | STARTS July 3th
– DOORS: 18€

PRESALE SPOT:
The Lab t-shirt Athens (Themistokleous 86)
Monsterville (Ag.Eirinis 13 , Monastiraki)
Special act: Mock The Mankind

Οι συγκλονιστικοί stoner/doom/sludge Καλιφορνέζοι Acid King , επιστρέφουν στην χώρα μας για ένα ανεπανάληπτο live show! Από τα έγκατα της γής, θα αναδυθούν γκρούβες μεγατόνων που θα διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμα τους! Μια συμπαντική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Δημιουργήθηκαν το 1993 από την πρωτοπόρα δημιουργό, τραγουδοποιό και κιθαρίστρια Lori S., τον ντράμερ Joey Osbourne και τον μπασίστα Peter Lucas. Ο Acid King έχουν ως τώρα καταθέσει στους αμέτρητους fan τους, τέσσερα στούντιο άλμπουμ και δύο EP!

Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από τα εγκλήματα του Ricky Kasso, ο οποίος δολοφόνησε τον φίλο του Gary Lauwers στο Northport της Νέας Υόρκης στις 16 Ιουνίου 1984. Ο Kasso αποκαλούταν “Acid King” από τους συνομηλίκους του, λόγω της χρόνιας χρήσης του σε παραισθησιογόνες ναρκωτικές ουσίες. Το debut EP του συγκροτήματος διαθέτει μια φωτογραφία του Kasso στο εξώφυλλό του.

Αξιοσημείωτο στην πορεία του συγκροτήματος, είναι η παρουσία τους σε σε δύο βιβλία – την Εγκυκλοπαίδεια του Heavy Metal και το A to Z της Doom, Gothic & Stoner Metal – και τα δύο δημοσιεύθηκαν το 2003.

Discography
1994 Acid King
1995 Zoroaster
1997 Down with the Crown
1999 Busse Woods
2001 Free…
2005 Acid King III
2006 The Early Years
2015 Middle of Nowhere,

Current members
• Lori S. – guitar, vocals, lyrics (1993–present)
• Rafa Martinez – Bass
• Bil Bowman – Drums

http://www.acidking.com/
https://www.facebook.com/AcidkingSF/

Την σκηνή θα ζεστάνουν οι ατμοσφαιρικοί heavy/doom Mock Τhe Mankind!

Οι Mock the Mankind είναι ένα τριμελές συγκρότημα από τον Πειραιά. Δημιουργήθηκαν το 2012 οπότε και αποφάσισαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην σκηνή μέσω ατμοσφαιρικών heavy doom δημιουργιών. H εμπνευση τους αναβλύζει μέσα από όλες τις ειδεχθής και συνεχόμενες καταστροφές ενάντια σε κάθε ζωντανή υπάρξη όπου όλες προέρχονται από μια κοινή πηγή, τον ίδιο τον Άνθρωπο.
Στην πορεία τους στην σκηνή έχουν μοιραστεί ζωντανά το σανίδι με ονόματα όπως οι Ufomammut, Oranssi Pazuzu, Jucifer, Hexvessel, Jacob, Hail Spirit Noir, Agnes Vein, Omega Monolith κ.α.

Τον Σεπτέμβρη του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ruination”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου ζωντανά σε διάστημα τριών ημερών, η μίξη έγινε στα Piper Studio από τον Διογένη Κυρατζόγλου, o οποίος μαζί με την μπάντα έκανε και την παραγωγή ενώ για το mastering το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Brad Boatright στα Audiosiege Studio στο Portland, OR, USA.

Τέλος, το δεύτερο full length album είναι έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ