O George RR Martin απορεί με το πρόωρο φινάλε του Game of Thrones
News

O George RR Martin απορεί με το πρόωρο φινάλε του Game of Thrones

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η 70η τελετή απονομής των Emmy και το Game of Thrones πήρε για τρίτη φορά το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς.

Το 2019 το GOT επιστρέφει με την 8η και τελευταία σεζόν του που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, αλλά ο δημιουργός του A Song of Ice and Fire χαρακτηρίζει το φινάλε της σειράς πρόωρο.

Ο George RR Martin βρέθηκε στην τελετή και μίλησε στο Variety απαντώντας στην ερώτηση «γιατί τελειώνει η σειρά». Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

«Δεν ξέρω. Θα πρέπει να ρωτήσετε τους δημιουργούς. Μάλλον θέλουν να έχουν ζωή. Θα μπορούσαν να φτάσουν σε 11 ή 12 σεζόν, αν έχετε διαβάσει τα βιβλία ξέρετε ότι υπάρχει πολύ υλικό που έχει κοπεί από τη σειρά».

Μέχρι και την έκτη σεζόν η σειρά συμβάδιζε σε μεγάλο βαθμό με τα βιβλία του Martin όμως η μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση του 6ου βιβλίου (που δεν έχει βγει ακόμα) ανάγκασε το HBO να προχωρήσει με τον δικό του σχεδιασμό έχοντας στα χέρια του μόνο κάποια βασικά στοιχεία της πλοκής που έχει στο μυαλό του ο συγγραφέας για τα επόμενα δύο βιβλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ