Οι Within Temptation επιστρέφουν με νέο άλμπουμ!
News

Οι Within Temptation επιστρέφουν με νέο άλμπουμ!

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο άλμπουμ των Within Temptation και το συγκρότημα ανακοίνωσε την επιστροφή του μέσω συνέντευξης του στο αγγλικό Metal Hammer.

Η νέα τους δουλειά θα έχει τίτλο Resist, θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου και θα τους βρει με ένα πιο φουτουριστικό και σκοτεινό προφίλ από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

«Η ποπ μουσική του σήμερα δεν έχει επαναστατική χροιά. Ο κύριος σκοπός μας είναι να μαζέψουμε κομμάτια από ήχους που μας αρέσουν, να τους σκληρύνουμε όσο μπορούμε και να φτιάξουμε έναν καινούργιο μουσικό κόσμο, που είναι πιο heavy, ποιο βρώμικός και πιο φουτουριστικός από όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν. Το Resist είναι η νέα προσέγγιση μας στο metal, o δικός μας τρόπος να δώσουμε μία φρεσκάδα στη μοντέρνα μουσική» δηλώνει στο περιοδικό η Sharon Den Adel που ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον της μπάντας.

Όλα πάντως είναι καλά τώρα και μάλιστα έχουν υπογράψει συμβόλαιο Spinefarm Records πουτ θα κυκλοφορησει τη νέα τους δουλειά. Και περιμένουμε σύντομα να ακούσουμε και το πρώτο δείγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ