Αυτός είναι το φαβορί για το ρόλο του Superman!
News

Αυτός είναι το φαβορί για το ρόλο του Superman!

Σαν «βόμβα» έσκασε στα θεμέλια της DC η είδηση ότι ο Χένρι Κάβιλ δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Superman μετά από τρεις ταινίες. Αργά το βράδυ της Τετάρτης η Warner Bros τοποθετήθηκε για το θέμα και χωρίς να το λέει ευθέως στη ουσία επιβεβαίωσε την είδηση.

Τι μας είπε η Warner; Ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πλάνα για επόμενη ταινία του Superman και το βάρος πέφτει στη δημιουργία της ταινίας Supergirl. H μυθολογία της συγκεκριμένης ηρωίδας (τουλάχιστον αυτή που θα ακολουθήσει η ταινία) τη φέρνει να έρχεται στη γη από τον πλανήτη Κρύπτον σε εφηβική ηλικία και μαζί της να έχει τον Καλ-Ελ που είναι ακόμα μωρό.

Άρα δεν υπάρχει χώρος για τον Κάβιλ, ενώ και οι διαπραγματεύσεις για μία μικρή συμμετοχή του στο Shazam που έρχεται τον Απρίλιο δεν κατέληξαν θετικά λόγω άλλων υποχρεώσεων του ηθοποιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline η Warner Bros έχει ήδη στο μυαλό τον επόμενο ηθοποιό για τον ρόλο όταν θα έρθει η ώρα να ενεργοποιήσουν και πάλι τον Superman.

Και αυτός είναι ο Michael B. Jordan, γνωστός για τον ρόλο του Killmonger στο Black Panther αλλά και τις ταινίες Creed.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το σύμπαν της DC αλλάζει εντελώς, αφού και ο Μπεν Αφλεκ αναμένεται να αποχωρήσει από τον ρόλο του Batman και ελπίζουμε αυτή τη φορά να υπάρξει καλύτερος σχεδιασμός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ