Τεράστιο spoiler για το Game of Thrones αποκαλύφθηκε από δικαστική διαμάχη!
News

Τεράστιο spoiler για το Game of Thrones αποκαλύφθηκε από δικαστική διαμάχη!

Το 2018 βρίσκεται εδώ και καιρό στο δεύτερο μισό του και έχει μπει στην τελική ευθεία για να μας αφήσει και να μας φέρει στη θέση του το 2019. Και μαζί την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που θα ρίξει την αυλαία σε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από τα μέσα του καλοκαιριού και μπορεί να μην έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αυτή θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στην Άνοιξη.

Και ενώ τα spoiler για τι θα γίνει στην τελευταία σεζόν έχουν αποφευχθεί μέχρι σήμερα, μία -όπως φαίνεται- εξαιρετικά σημαντική πληροφορία ήρθε από μία εντελώς απροσδόκητη πηγή.

ΠΡΟΣΟΧH ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ SPOILER!

Αυτή την εποχή βρίσκεται σε εξέλιξη μία δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Nikolaj Coster-Waldau (που υποδύεται τον Τζέιμι) και στον πρώην ατζέντη του. Στα έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο, εκτός από τον μισθό του για κάθε επεισόδιο (που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ) αποκαλύπτεται και ο αριθμός των επεισοδίων που συμμετέχει.

Και είναι μόνο τέσσερα!

Σε άλλες σεζόν του Game of Thrones που μπορεί να μην βλέπαμε κάποιον χαρακτήρα για 2-3 επεισόδια, ίσως αυτό το στοιχείο να μην σήμαινε τίποτα, αλλά για την 8η και τελευταία που θα αποτελείται μόνο από έξι επεισόδια και θα πρέπει στη διάρκεια της να δέσει και να ολοκληρώσει όλα τα storyline δεν αποκλείεται να αποκαλύπτει την μοίρα του Τζέιμι.

Όπως και να χει θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα για να δούμε τι θα γίνει τελικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ