Μάχη χωρίς προηγούμενο για 5+1 ταινίες τα Χριστούγεννα στην Αμερική
News

Μάχη χωρίς προηγούμενο για 5+1 ταινίες τα Χριστούγεννα στην Αμερική

Η απουσία ταινίας του Star Wars από το κινηματογραφικό καλεντάρι των Χριστουγέννων για πρώτη φορά από το 2014, άνοιξε την όρεξη στα μεγάλα στούντιο που αποφάσισαν να ρίξουν τα μεγάλα τους χαρτιά στη μάχη.

Μόνο που έτσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, η κόντρα δεν θα γίνει ανάμεσα σε δύο ή άντε τρεις ταινίες, αλλά σε πέντε που κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα!

Στις 21 Δεκεμβρίου λοιπόν είναι προγραμματισμένο να βγουν στις αίθουσες της Αμερικής πέντε μεγάλου προφίλ ταινίες με το Aquaman της DC να ξεχωρίζει.

Μαζί του έρχονται το Bumblebee της Paramount, η κινηματογραφική μεταφορά του μάνγκα Alita: Battle Angel από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, η κωμωδία Holmes and Watson με τους Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι και τέλος το Welcome to Marwen από τον σκηνοθέτη του Forest Gump, Ρόμπερτ Ζεμέκις. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Αυτές είναι οι ταινίες της 21ης Δεκεμβρίου, μόνο που έχουν έναν ακόμα μεγάλο αντίπαλο που δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει στο Σαββατοκύριακο.

Την επιστροφή της Mary Poppins με την Έμιλι Μπλαντ που θα κάνει πρεμιέρα δύο ημέρες πριν, στις 19 Δεκεμβρίου.

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια και μπορεί κάποια από τις ταινίες να αλλάξει την ημερομηνία της όμως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που τόσα πολλά μεγάλα πρότζεκτ πέφτουν ταυτόχρονα στη μάχη των Χριστουγέννων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ