Τρελά λεφτά για την τηλεοπτική σειρά του Star Wars ρίχνει η Disney
News

Τρελά λεφτά για την τηλεοπτική σειρά του Star Wars ρίχνει η Disney

Μπορεί η τελευταία ταινία της νέα τριλογίας του Star Wars να έρχεται τον Δεκέμβριο του 2019, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μετά θα έχουμε… στερητικό.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού βρίσκονται στα σκαριά δύο νέες τριλογίες η μία από τον Ράιαν Τζόνσον (σκηνοθέτη του Last Jedi) και η άλλη από τους δημιουργούς του Game of Thrones. Και εκτός από αυτά έχουμε και τη σειρά του Jon Favreau που αναμένεται να αποτελέσει το δυνατό χαρτί της streaming πλατφόρμας που ετοιμάζει η Disney και έχει ως στόχο να «χτυπήσει» το Netflix!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα των New York Times (που τους λες και έγκυρους), το μπάτζετ της σειράς θα είναι τεράστιο και θα φτάσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Περίπου δέκα εκατομμύρια για το κάθε επεισόδιο δηλαδή. Ένα μπάτζετ που συναγωνίζεται μόνο η τελευταία σεζόν του Game of Thrones και η σειρά που ετοιμάζει το Amazon για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2020, ενώ πρόσφατα ο Jon Favreau (που έχει αναλάβει σενάριο και σκηνοθεσία) έκανε γνωστό ότι θα τοποθετείται χρονικά επτά χρόνια μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χρονικό κενό ανάμεσα στην αρχική τριλογία και τη νέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ