Δεν υπήρξαν ποτέ οι ηλικιωμένοι που το έσκασαν από το γηροκομείο για να πάνε στο Wacken
News

Δεν υπήρξαν ποτέ οι ηλικιωμένοι που το έσκασαν από το γηροκομείο για να πάνε στο Wacken

Από το βράδυ του Σαββάτου όταν βγήκε η είδηση στη Deutsche Welle βρήκαμε σε ποιους θέλουμε να μοιάσουμε όταν μεγαλώσουμε.

Για τους δύο ηλικιωμένους που το έσκασαν από το γηροκομείο για να πάνε στο φεστιβάλ του Wacken λέμε.

Τελικά η ιστορία που έμοιαζε πολύ καλή για να είναι αληθινή από την αρχή, τελικά ήταν πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Όπως αναφέρει τώρα το  Associated Press o εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας προχώρησε σε διευκρινίσεις για το θέμα, που έγινε viral στα social media και το έγραψαν ακόμα και site που νομίζουν ότι αν ακούς metal κολλάς σατανισμό και πρέπει να πάρεις αντιβίωση σε υπόθετο.

Η πραγματικότητα λοιπόν έχει ως εξής: Οι δύο άντρες δεν ήταν ηλικιωμένοι, αλλά 57 και 58 ετών και το έσκασαν από κλινική ψυχικής υγείας το βράδυ της Παρασκευής με στόχο να διασκεδάσουν στα μπαρ της πόλης. Έτσι και έκαναν και γύρω στις τρεις τα ξημερώματα τους βρήκαν τύφλα στο μεθύσι σε μία στάση λεωφορείου άνθρωποι που όντως γύριζαν εκείνη την ώρα από το φεστιβάλ του Wacken. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Ειδοποίησαν την αστυνομία που με τη σειρά της αφού ταυτοποίησε τα  στοιχεία τους και ενημέρωσε την κλινική.

Δυστυχώς λοιπόν αυτή ήταν η αλήθεια και δεν υπήρξαν ποτέ ηλικιωμένοι που το έσκασαν από το γηροκομείο για να πάνε στο Wacken.

Βόμβα: Οι AC/DC στο στούντιο με τον Brian Johnson

Έπεσε από τη σκηνή ο Bruce Dickinson στο Μάντσεστερ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: