Τελεσίγραφο του Drax στη Disney για την απόλυση του James Gunn
News

Τελεσίγραφο του Drax στη Disney για την απόλυση του James Gunn

Στα χαρακώματα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Dave Bautista, που έχει κηρύξει πόλεμο στη Disney για την απόλυση του James Gunn από το Guardians of The Galaxy.

O ηθοποιός που υποδύεται τον Drax, αφού μέσω twitter τόνισε ότι του προκαλεί ναυτία να δουλεύει για την Disney μετά τα όσα έγιναν, με συνέντευξη του στο Shortlist στέλνει τελεσίγραφο.

«Κανένα δεν υπερασπίζεται τα όσα έγραψε στο twitter αλλά μιλάμε για καμπάνια δυσφήμισης εναντίον ενός καλού ανθρώπου. Μίλησα με τον Chris Pratt την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης. Είναι αρκετά θρήσκος και ήθελε χρόνο για να προσευχηθεί και να βγάλει άκρη, αλλά εγώ είπα γάμησε το. Είναι μαλακία. Ο James είναι ένας από τους πιο ευγενικούς και πιο αξιοπρεπείς ανθρώπους που ξέρω» τόνισε αρχικά ο Bautista και στη συνέχεια μίλησε για το πως βλέπει το θέμα αυτή τη στιγμή.

«Αν η Disney δεν χρησιμοποιήσει το σενάριο του, τότε θα ζητήσω να μου τερματίσουν το συμβόλαιο, να με αντικαταστήσουν ή να με αφήσουν απ’ έξω. Αν δεν το έκανα αυτό θα απαξίωνα τη δουλειά που έκανε ο James».

Τα γυρίσματα του τρίτου Guardians of the Galaxy αναμένεται να ξεκινήσουν το 2019, αλλά μέχρι τότε θα έχουμε όπως φαίνεται πάρα πολλά επεισόδια στο σίριαλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ