O Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει στο Star Trek για νέα σειρά!
News

O Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει στο Star Trek για νέα σειρά!

Από το πουθενά έσκασε η βόμβα στο σύμπαν του Star Trek. Ο Πάτρικ Στιούαρτ θα επιστρέψει στον θρυλικό ρόλο του Jean-Luc Picard όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε φεστιβάλ του Λος Άντζελες.

Η σειρά δεν έχει ακόμα όνομα, αλλά θα προβάλλεται από το CBS All Access και περιγράφεται από το κανάλι ως το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του Picard.

O Στιούαρτ πρωταγωνίστησε στις επτά σεζόν του Next Generation από το 1987 έως το 1994 αλλά και στις τέσσερις ταινίες, με τελευταία αυτή του 2002.

Αυτή ήταν η δήλωση του για την επιστροφή του στον κόσμο του Star Trek.

Θα είμαι πάντα περήφανος που ήμουν μέρος του Star Trek: The Next Generation, αλλά όταν ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας την Άνοιξη του 2002, ένιωσα ειλικρινά ότι η πορεία μου στο Star Trek είχε φτάσει σε μία φυσική ολοκλήρωση. Έτσι, είναι μία απροσδόκητη αλλά ευχάριστη έκπληξη να βρίσκω τον εαυτό μου ενθουσιασμένο που επιστρέφω στο ρόλο του Jean-Luc Picard και να εξερευνήσω νέες διαστάσεις σε αυτόν. Να αναζητώ νέα ζωή στον χαρακτήρα όταν πίστευα ότι αυτή η ζωή είχε τελειώσει.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν άκουγα με ταπεινότητα ιστορίες για το πώς το The Next Generation βοήθησε ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές τους και πώς ο Jean-Luc ενέπνευσε ανθρώπους να ακολουθήσουν τα βήματα του στην επιστήμη την εξερεύνηση και την ηγεσία.

Νιώθω έτοιμος να επιστρέψω στο ρόλο για τον ίδιο λόγο, να εξερευνήσω και να βιώσω το παρήγορο φως που μπορεί να ρίξει σε αυτούς τους συχνά σκοτεινούς καιρούς. Ανυπομονώ να δουλέψω με την εκπληκτική δημιουργική ομάδα μας και να φέρουμε μία φρέσκια και απροσδόκητη ιστορία στη ζωή για μία ακόμα φορά.

Δείτε τον Πάτρικ Στιουάρτ να ανακοινώνει την επιστροφή του Picard, από το 9:20 του βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: