Οι Iron Maiden «γλεντάνε» τον πρώην τραγουδιστή τους για τη μήνυση που έκανε
News

Οι Iron Maiden «γλεντάνε» τον πρώην τραγουδιστή τους για τη μήνυση που έκανε

O Dennis Wilcock (για όσους δεν έχουν ακούσει ξανά το όνομα του) ήταν ο δεύτερος τραγουδιστής των Iron Maiden, απο το 1976 έως το 1978 , αρκετά πριν βγάλουν το πρώτο τους άλμπουμ με τον Paul Dianno που πήρε θέση στο μικρόφωνο αμέσως μετά.

40 χρόνια μετά, ο Wilcock κατέθεσε αγωγή κατά του συγκροτήματος ζητώντας περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος; Ισχυρίζεται ότι έγραψε τους στίχους για τα ProwlerCharlotte The HarlotPhantom Of The OperaIron Maiden και Prodigal Son. 

Αναφέρει μάλιστα και τις πηγές… έμπνευσης για κάθε ένα από αυτά, για παράδειγμα έναν συνεργάτη του για το Charlotte The Harlot και έναν φίλο του για το Prowler.

Οι Iron Maiden απάντησαν στην αγωγή και ενώ παραδέχονται ότι ο Wilcock άλλαξε τρεις λέξεις στο Prowler και δύο στο Charlotte the Harlot, προσθέτουν ότι ούτε ο ίδιος πρέπει να θυμάται ποιες είναι αυτές.  Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

«Όταν ήταν μέλος των Iron Maiden ο Wilcock ήταν γνωστός για την αδυναμία του να θυμηθεί τους στίχους των τραγουδιών πάνω στη σκηνή. Τους ξέχναγε ή τραγουδούσε λάθος λόγια. Είχε μαζί τους ακόμα και χαρτί με τους στίχους και το έβγαζε πάνω στη σκηνή. Έτσι μοιάζει αδύνατο να θυμάται στίχους που υποστηρίζει ότι έγραψε πριν από 40 ολόκληρα χρόνια»

O Dennis Wilcock αντικαταστάθηκε το 1978 από τον Paul Di’Anno και στην αγωγή του υποστηρίζει ότι άργησε τόσο πολύ να κινηθεί νομικά γιατί πολύ απλά δεν είχε ακούσει μέχρι σήμερα τα τραγούδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ