Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρικ φεύγει από το Walking Dead
News

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρικ φεύγει από το Walking Dead

Η 9η σεζόν του Walking Dead θα είναι η τελευταία για τη σειρά όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, αφού ο Άντριου Λίνκολν θα αποχωρήσει μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο από την πρώτη μέρα και είναι λογικό αυτή η αποχώρηση να δίνει έναν άλλο τόνο στη σειρά.

Μιλώντας στο EW Radio, o 44χρονος ηθοποιός θέλησε αρχικά να ξεκαθαρίσει κάτι. «Ναι, αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στην τηλεοπτική σειρά Walking Dead». Ο τρόπος διατύπωσης αφήνει φυσικά ανοιχτό το ενδεχόμενο (κάτι που φημολογείται έντονα) να το δούμε στο μέλλον είτε σε ταινία, είτε στο Fear The Walking Dead, αλλά και στα βιντεοπαιχνίδια που βασίζονται στη σειρά.

«Όταν γύρισα την τελευταία μου σκηνή ήταν σαν να ανέπνευσα ξαφνικά. Και ήταν κάτι πολύ ικανοποιητικό ειδικά με τα δύο τελευταία επεισόδια» τόνισε ο Λίνκολν και στη συνέχεια ανέφερε το λόγο της αποχώρησης του.

«Έχω δύο μικρά παιδιά και ζω σε άλλη χώρα. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μετακινούνται συχνά. Έτσι ήταν πολύ απλό. Έπρεπε να επιστρέψω σπίτι».

Το Walking Dead επιστρέφει στις 7 Οκτωβρίου και θα έχουμε μία ακόμα αποχώρηση, αφού και η Λόρεν Κόχαν θα πει αντίο (όχι όμως οριστικά).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ