Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σπάσει το ρεκόρ των Iron Maiden για metal συναυλία στην Ελλάδα
News

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σπάσει το ρεκόρ των Iron Maiden για metal συναυλία στην Ελλάδα

H τρομερή προσέλευση του κόσμου στη Μαλακάσα το βράδυ της Παρασκευής που πέρασε, για την εμφάνιση των Iron Maiden, δημιούργησε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ για metal συναυλία.

Ο επίσημος αριθμός ξεπέρασε τις 35.οοο, ένα νούμερο που δεν είχε πιάσει ξανά ούτε το ίδιο το συγκρότημα, ούτε οι Metallica σε κάποια από τις προηγούμενες εμφανίσεις τους, αλλά ούτε και οι Black Sabbath το 2005. Έχουμε ξεκαθαρίσει και σε προηγούμενα κείμενα ότι στον ορισμό «metal συναυλία» δεν περιλαμβάνουμε τους Scorpions, τους AC/DC και τους Guns N’ Roses για ευνόητους λόγους.

Ήταν τέτοια η δίψα του κοινού που είχε πολλά χρόνα να δει τόσο μεγάλο live στην Ελλάδα, έτσι η τρομερή αυτή η επίδοση μοιάζει στο τέλος λογική.

Υπάρχει όμως τρόπος να σπάσει σύντομα αυτό το ρεκόρ;

Υπάρχει, υπάρχει. Το αν θα γίνει είναι μια άλλη κουβέντα εντελώς.

Στις 11 Μαΐου, οι Metallica ολοκλήρωσαν την ευρωπαϊκή τους  περιοδεία για το 2018, ευχαριστώντας τον κόσμο και δίνοντας παράλληλα μία υπόσχεση.

Ότι θα επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2019 για μία σειρά εμφανίσεων σε στάδια μέχρι και τον Αύγουστο. Δεν διευκρινίζουν αν θα παίξουν και σε φεστιβάλ, αλλά επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τις εμφανίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις της Ευρώπης φανταζόμαστε ότι θα περιλαμβάνονται στην περιοδεία τους.  Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και αυτό που σκεφτόμαστε είναι πολύ απλό. Metallica στο ΟΑΚΑ. Έτσι διαλύεις όλα τα ρεκόρ αφού το συγκρότημα έχει να εμφανιστεί στη χώρα μας ακόμα περισσότερο από όσο είχαν οι Iron Maiden (το 2010 στο Sonisphere).

Μπορούμε να ελπίζουμε λοιπόν αν και δεν διοργανώνουμε συναυλίες, ούτε είμαστε στην τσέπη του καθενός για να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς. Η επιτυχία πάντως θεωρείται δεδομένη.

Και επίσης αν κερδίσουμε το Τζόκερ στα επόμενα τζακ – πορ να ξέρετε ότι θα τους φέρουμε εμείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: