O δημιουργός του Walking Dead επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Ρικ από τη σειρά
News

O δημιουργός του Walking Dead επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Ρικ από τη σειρά

Ακούγεται εδώ και περίπου ένα μήνα και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Άντριου Λίνκλον θα αποχωρήσει από το Walking Dead μετά την 9η σεζόν που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Και φυσικά μιλάμε για τεράστια ανατροπή αφού ο χαρακτήρας του είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς από την πρώτη ημέρα, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι συνεχίζει την πορεία του στο κόμικ.

Ο Robert Kirkman (δημιουργός του Walking Dead) μίλησε στον Kevin Smith στο πλαίσιο της Comic Con και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ. Σε ερώτηση για το αν ο Λίνκολν αποχωρεί, είχε να πει τα εξής:

«Έτσι φαίνεται. Και αυτό κάνει τις διαφορές ανάμεσα στη σειρά και στο κόμικ ακόμα πιο μεγάλες. Αλλά το θέμα εδώ είναι ο Άντριου. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω και αγαπώ σχεδόν μία δεκαετία. Παλεύει και ιδρώνει στη Τζόρτζια εδώ και πολλά χρόνια μακριά από την οικογένεια του. Ενδιαφέρεται πολύ για τη σειρά και τους οπαδούς και θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς στο τέλος. Δεν θέλω α κάνω spοiler αλλά έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ καλό για την 9η σεζόν».

Το βράδυ της Παρασκευής το Walking Dead θα έχει ένα από τα μεγαλύτερα πάνελ στην Comic Con και από εκεί λογικά θα μάθουμε περισσότερα από τον ίδιο τον ηθοποιό ενώ θα δούμε και το πρώτο trailer για την 9η σεζόν. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ