Αυτή είναι η διασκευή των Scars on Broadway στο Γιε μου του Κόκκοτα!
News

Αυτή είναι η διασκευή των Scars on Broadway στο Γιε μου του Κόκκοτα!

Σας το είχαμε πει εδώ και περίπου δύο μήνες ότι το νέο άλμπουμ των Scars on Broadway θα περιέχει μία διασκευή στο στο Γιε μου του Σταμάτη Κόκκοτα, αφού μας το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Daron Malakian σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Το Dictator κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή και πλέον έχουμε στα χέρια μας τη στούντιο εκτέλεση του τραγουδιού.

Πριν πάμε να το ακούσουμε ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει ο κιθαρίστας των System of a Down για το τραγούδι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Revolver. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Είναι ένα παλιό ελληνικό τραγούδι. Ο θείος μου είχε ζήσει στην Ελλάδα και είχε φέρει μαζί του στις ΗΠΑ μπόλικη ελληνική μουσική. Όταν ήμουν παιδί άκουγα πολλά τέτοια τραγούδια. Αυτό μου είχε κολλήσει. Αποφάσισα να κάνω μία instrumental εκτέλεση του τραγουδιού γιατί πάντα αγαπούσα τη μελωδία. Δεν είχα ιδέα τι έλεγαν οι στίχοι και τι έλεγε. Είναι ένα όμορφο αλλά και στενάχωρο τραγούδι. Οι επιρροές μου στο παίξιμο της κιθάρας έχουν πολύ μπουζούκι. Το έκανα instrumental γιατί δεν μπορούσα να τραγουδήσω στα ελληνικά. Είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές στο άλμπουμ γιατί είναι τόσο αναπάντεχο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ