Νέο μυστήριο στο Walking Dead με αινιγματικό tweet
News

Νέο μυστήριο στο Walking Dead με αινιγματικό tweet

Το τελευταίο δίμηνο έχει εξαπλωθεί η φήμη ότι ο Άντριου Λίνκολν θα κουνήσει μαντήλι στο Walking Dead και η 9 σεζόν θα είναι η τελευταία του.

Από το AMC δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση μέχρι στιγμής, έτσι ο περισσότερος κόσμος το έχει πάρει ως δεδομένο ενώ και πολλά μεγάλα site του εξωτερικού έχουν γράψει ότι υπάρχει βάση σε αυτό το θέμα.

Στις αρχές του μήνα άρχισε να διακινείται μία άλλη φήμη που λέει ότι το τέλος του Ρικ δεν θα έρθει στο τέλος της σεζόν αλλά στο πέμπτο επεισόδιο και επικαλείται φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και σελίδες του σεναρίου.

Λίγες ώρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για το θέμα, ο επίσημος λογαριασμός του Walking Dead φάνηκε να παίρνει θέση χωρίς όμως να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

«Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε» ήταν το μήνυμα που δεν διευκρινίζει φυσικά τίποτα, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αναφέρεται στο θέμα των τελευταίων ημερών.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για την πρεμιέρα της 9ης σεζόν του Walking Dead όμως κάποιες πράγματα ίσως να φανούν και στο πάνελ της σειράς στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο που ανοίγεις τις πύλες της στις 19 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ