Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Ιούλιο
News

Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Ιούλιο

Σιγά σιγά φτάνει ο Ιούλιος και μαζί του έρχονται οι διακοπές για αρκετό κόσμο, όμως το Netflix δεν κατεβάζει ρυθμούς και συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με περιεχόμενο.

Ξεχωρίζει η 5η σεζόν του Orange is the New Black που κάνει πρεμιέρα μία μέρα μετά τον τελικό του Μουντιάλ. Σοφή επιλογή.

Φυσικά υπάρχουν μπόλικες σειρές και ταινίες ενώ μέσα στον Ιούλιο έρχονται στην πλατφόρμα συνολικά οκτώ ταινίες της Marvel και πέντε από το Fast and Furious.

Δείτε το trailer και αμέσως μετά αναλυτικά τη λίστα. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Orange Is The New Black: Σεζόν 5 (16/7/2018)

Στη νέα εκρηκτική σεζόν, οι κρατούμενες εξεγείρονται και αλλάζουν ριζικά το καθεστώς εξουσίας στο Λίτσφιλντ.

Anne with an E: Σεζόν 2 (6/7/2018)

Το Γκριν Γκέιμπλς, ο αγαπημένος κόσμος της Άννας, εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα και συγκινητικά διδάγματα για την αγάπη, την απώλεια και την ωριμότητα.

El Chapo: Σεζόν 3 (27/7/2018)

Ο Ελ Τσάπο θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει μια διάσημη ηθοποιό, στην οποία ρίχνει για δόλωμα τη χολιγουντιανή ιστορία της ζωής του.

Amazing Interiors (6/7/2018)

Απ’ έξω δεν δείχνουν να έχουν και τίποτα το ιδιαίτερο. Αν μπείτε μέσα όμως, τα υπέροχα αυτά σπίτια θα σας αποκαλύψουν μοναδικά μυστικά.

Sugar Rush (13/7/2018)

Ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό συστατικό, καθώς οι αντίπαλες ομάδες αγωνίζονται έχοντας απέναντί τους το ρολόι, για να ετοιμάσουν το πιο νόστιμο γλυκό.

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2018: Freshly Brewed (6/7/2018)

Στα νέα επεισόδια για το 2018, ο Τζέρι Σάινφελντ πηγαίνει βόλτα με 12 βετεράνους κωμικούς όπως είναι ο Τζέρι Λιούις, η Έλεν ΝτεΤζένερις και ο Ντέιβ Σαπέλ.

Good Girls (3/7/2018)

Τρεις μητέρες των προαστίων σχεδιάζουν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ της περιοχής για να γλιτώσουν την οικονομική καταστροφή και να γίνουν ανεξάρτητες, μαζί.

Roman Empire: Reign of Blood: Master of Rome (27/7/2018)

Ο Ιούλιος Καίσαρας δημιουργεί μία από τις σημαντικότερες δυναστείες της ιστορίας, αλλά οι απόγονοί του αμαυρώνουν την κληρονομιά του με παρακμή και αίμα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (6/7/2018)

Το μόνο που θέλει είναι να δεθεί με τον γιο του. Κι εκείνος να σκοτώσει ένα ελάφι. Και να το γράψουν σε βίντεο.

How It Ends (13/7/2018)

Την ώρα που ένα καταστροφικό συμβάν σπέρνει τον πανικό στους δρόμους, ένας άνδρας ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι διασχίζοντας όλη τη χώρα για να βρει την έγκυο φίλη του.

Father Of The Year (20/7/2018)

Δύο απόφοιτοι πανεπιστημίου επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, όπου η υποθετική ερώτηση “ποιανού ο πατέρας θα κέρδιζε σε έναν τσακωμό;” καταλήγει σε μαζικό πανδαιμόνιο.

Extinction (27/7/2018)

Υποφέροντας από όνειρα με επιθέσεις εξωγήινων, ένας οικογενειάρχης βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη του όταν μια απόκοσμη δύναμη αρχίζει να αφανίζει τους κατοίκους της Γης.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

First Team: Juventus: Σεζόν 1: Μέρος Β (6/7/2018)

Στο 2ο μισό της σεζόν, η Γιούβε ελπίζει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στο πρωτάθλημα και συνεχίζει ακάθεκτη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Drug Lords: Σεζόν 2 (10/7/2018)

Οι βαρόνοι των ναρκωτικών Ελ Τσάπο, Τζεμίκερ Τόμσον, Κρίστοφερ Κόουκ και Κλας Μπράνσμα χρησιμοποιούν τον φόβο και τη βία για να πλουτίσουν και να ξεφύγουν από τις αρχές.

Inside the World’s Toughest Prisons: Σεζόν 2 (6/7/2018)

Ο Ράφαελ Ρόου, που πέρασε 12 χρόνια πίσω από τα κάγκελα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ερευνά από μέσα μερικές από τις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

The Epic Tales of Captain Underpants (13/7/2018)

Η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη για τους δυο σκανταλιάρηδες μικρούς μας φίλους που αναγκάζονται να μεταμορφώσουν τον δύστροπο διευθυντή τους στον υπερήρωα Καπετάν Βράκα.

Luna Petunia: Return to Amazia: Σεζόν 2 (20/7/2018)

Επιστρέφει κι έχει τη δύναμη να κάνει το αδύνατο δυνατό! Ακολουθήστε τη Λούνα και την παρέα της και ζήστε ακόμη περισσότερες μαγικές περιπέτειες στην Αμέζια και πιο πέρα.

Free Rein: Σεζόν 2 (6/7/2018)

Πέρα από τις ετοιμασίες για το Πρωτάθλημα Παίδων, η Ζόι και η ομάδα του Μπράιτ Φιλντ πρέπει να αντιμετωπίσουν τον χαμό ενός μέλους, μια μυστηριώδη φωτιά και άλλα εμπόδια.

The Worst Witch: Σεζόν 2 (27/7/2018)

Η δεύτερη χρονιά στην Ακαδημία Κακλ φέρνει τη μαγεία και τις αταξίες εις διπλούν για την επιρρεπή στα ατυχήματα εκπαιδευόμενη μάγισσα Μίλντρεντ Χαμπλ και τους φίλους της.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

The Break With Michelle Wolf (1/7/2018)

Κανείς δεν είναι ασφαλής, όταν η Μισέλ Γουλφ παίρνει το σκήπτρο χωρίς ενδοιασμούς, σε ένα εβδομαδιαίο κωμικό σόου με απολαυστικούς μονολόγους και καλεσμένους στο πλατό.

Explained (4/7/2018)

Μια σειρά που εξερευνά ζητήματα του χώρου και του χρόνου που επηρεάζουν τη ζωή μας: από τις διαφορές των φύλων έως τις γεωπολιτικές συνθήκες.

Shooter: Σεζόν 3 (6/7/2018)

Ένας εξαιρετικός πρώην σκοπευτής επιστρέφει στη δράση για να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος για φόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: