Στον πάγο όλες οι spin-off ταινίες του Star Wars μετά την αποτυχία του Solo
News

Στον πάγο όλες οι spin-off ταινίες του Star Wars μετά την αποτυχία του Solo

H εμπορική αποτυχία του Solo: A Star Wars Story, που μετά από σχεδόν ένα μήνα προβολής δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 200 εκ. εισπράξεων στην Αμερική, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται λίγο πριν τα 350 εκατομμύρια, αναγκάζουν την LucasFilm και την Disney να εξετάσουν ξανά τον σχεδιασμό τους.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει το Collider, μπήκαν στον πάγο μέχρι νεωτέρας όλα τα spin-off που βρίσκονταν σε στάδιο επεξεργασίας, ανάμεσα τους οι ταινίες για τον Boba Fett και τον Obi-Wan αλλά και κάθε σκέψη για σίκουελ του σόλο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλοι όσοι εμπλέκονταν με τα πρότζεκτ δεν δεσμεύονται πλέον και κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά στο μέλλον.

Το ίδιο δεν ισχύει για τις νέες τριλογίες που ετοιμάζονται, η μία από τον σκηνοθέτη του Last Jedi, Ράιαν Τζόνσον και η άλλη από τους δημιουργούς του Game of Throne.

Και τα δύο πρότζεκτ θα προχωρήσουν κανονικά με το πρώτο να αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου δύο χρόνια, ενώ το δεύτερο θα μπει σε διαδικασία δημιουργίας μετά την ολοκλήρωση του Game of Thrones.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ