Heavy όπως το IOWA το νέο άλμπουμ των Slipknot!
News

Heavy όπως το IOWA το νέο άλμπουμ των Slipknot!

To 2019 θα είναι η χρονιά των Slipknot αφού το συγκρότημα αναμένεται να ολοκληρώσει και να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ. Και ελπίζουμε μετά φυσικά να βγει σε περιοδεία που θα περάσει από την Ελλάδα αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Μιλώντας στο Kerrang ο Corey Taylor δήλωσε τον ενθουσιασμό για τα όσα έχει το συγκρότημα στα χέρια του μέχρι στιγμής. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

«Έχω φανταστικά νέα. Κάποια τα ξέρετε ήδη, αλλά θα το κάνω επίσημο λέγοντας ότι οι Slipknot δουλεύουν για νέο άλμπουμ. Είμαστε στο στάδιο των demo προς το παρόν αλλά έχουμε κάνει τα σχέδια μας να μπούμε στο στούντιο στις αρχές του 2019 αν και όπως λένε όταν ο θεός ακούει ότι κάνεις σχέδια γελάει.

‘Εχουμε 16 τραγούδια στα χέρια μας και είναι όλα επικίνδυνα. Μου μοιάζουν αντίστοιχα heavy με αυτά του Iowa. Και πρέπει να βγω να παίξω ζωντανά αυτά τα τραγούδια στην ηλικία μου. Είμαι ενθουσιασμένος και μιλάω με τα υπόλοιπα μέλη συνέχεια. Όλα εξελίσσονται πολύ καλά έτσι να είστε έτοιμοι για το 2019 που παρεμπιπτόντως είναι η 20η επέτειος από το πρώτο μας άλμπουμ».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Corey Taylor:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: