Πορσελάνινες τουαλέτες και χαρτί υγείας πολυτελείας ζήτησαν οι Guns N' Roses για την εμφάνιση τους στο Download
News

Πορσελάνινες τουαλέτες και χαρτί υγείας πολυτελείας ζήτησαν οι Guns N’ Roses για την εμφάνιση τους στο Download

Οι Guns N’ Roses ήταν οι headliners στη 2η ημέρα του Download Festival που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε μία εμφάνιση που ξεκίνησε ένα λεπτό πιο νωρίς (που είναι οι παλιές… καλές εποχές των τρίωρων καθυστερήσεων) και διήρκεσε πάνω από δυόμισι ώρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι διοργανωτές του φεστιβάλ έβαλα πάρα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας 6,5 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν την εμφάνιση του συγκροτήματος, τα περισσότερα που έχουν δώσει ποτέ σε headliner.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως γράφει η Mirror που επικαλείται πηγές μέσα από τη διοργάνωση του φεστιβάλ, η λίστα των απαιτήσεων που έστειλαν οι Guns N’ Roses τους άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Το συγκρότημα έφτασε σε έναν χώρο που είχε το μέγεθος ποδοσφαιρικού γηπέδου, με ελικόπτερο και εκεί βρήκαν όλα όσα ζήτησαν, ανάμεσα τους ειδικά διαμορφωμένα μπαρ με ουίσκι που βρίσκεις μόνο στην Αμερική αλλά και τραγανές πίτσες με τυρί.

Ήταν όμως σαφείς στο πως ήθελαν τις τουαλέτες του χώρου. Έπρεπε να είναι πορσελάνινες και το χαρτί υγείας της καλύτερης ποιότητας. Και φυσικά έτσι ήταν.

H περιοδεία των Guns N’ Roses βρίσκεται ήδη στην τρίτη της χρονιά και σιγά μην περάσει από την Ελλάδα. Φανταζόμαστε ότι για να βγουν τα έξοδα της συναυλίας θέλουμε δύο γεμάτα ΟΑΚΑ.

Αν κερδίσει κάποιος από τους συντάκτες του Roxx τζακ ποτ στο τζόκερ, θα κάνουμε μία προσπάθεια να τους φέρουμε. Αφού φέρουμε πρώτα Avenged Sevenfold, System of a Down και άλλα παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ