Καταπληκτική χαρακτηρίζουν την ταινία του Aquaman οι άνθρωποι της DC
News

Καταπληκτική χαρακτηρίζουν την ταινία του Aquaman οι άνθρωποι της DC

Τα αποτελέσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στις οθόνες από τα κινηματογραφικό σύμπαν της DC μόνο ως μέτρια (επιεικώς) μπορούν να χαρακτηριστούν, με μοναδική εξαίρεση την ταινία της Wonder Woman που σάρωσε στα ταμεία και βρήκε θετική ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς.

Ενώ λοιπόν έχουμε πολλές αναταράξεις και αλλαγές στα κορυφαία κλιμάκια της Warner που λογικά θα επηρεάσουν και τις ταινίες της DC, υπάρχει ένα πρότζεκτ που είναι σχεδόν έτοιμο και προκαλεί αισιοδοξία στο στούντιο και τους ανθρώπους του.

H ταινία του Aquaman κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και μιλώντας στο EW αρκετά στελέχη της Warner Bros και της DC δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τα αποτελέσματα.

«Ο James Wan (σ.σ. σκηνοθέτης) και η ομάδα του έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Η ταινία σε ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη και φαντάζεται τον κόσμο κάτω από τη θάλασσα με ένα τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί» τόνισε ο Toby Emmerich, επικεφαλής του κινηματογραφικού τμήματος της Warner Bros. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Από την πλευρά του ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, ο Peter Safran, χαρακτηρίζει την ταινία ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, ενώ στέκεται στη δράση και το χιούμορ που θα δούμε στο Aquaman.

Στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε φυσικά τον Jason Momoa που έκανε το ντεμπούτο του στην στην ταινία της Justice League και σίγουρα η παρουσία του ήταν από τα θετικά στοιχεία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: