Έτσι θέλει να ονομάζεται το πρίκουελ του Game of Thrones o George R.R. Martin
News

Έτσι θέλει να ονομάζεται το πρίκουελ του Game of Thrones o George R.R. Martin

Από το βράδυ της Παρασκευής έχουμε μάθει ότι ένα από τα πρίκουελ του Game of Thrones πήρε το πράσινο φως και προχωρήσει στη δημιουργία πιλότου.

Ο George R.R. Martin που είχε εμπλοκή με το πρότζεκτ που επιλέχθηκε ανανέωσε το προσωπικό του μπλογκ με λεπτομέρειες για τη νέα αυτή σειρά, που δεν είναι πολλές, αλλά τουλάχιστον έρχονται από τον άνθρωπο που την ξέρει καλύτερα από όλους. Μέχρι και το όνομα που θα ήθελε να έχει η νέα σειρά μας λέει.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά: 

«Ναι, είναι πρίκουελ και όχι σίκουελ. Κανένας από τους χαρακτήρες και τους ηθοποιούς του Game of Thrones δεν θα εμφανιστεί στη νέα σειρά. Όλα τα σενάρια που δουλεύαμε αφορούσαν πρίκουελ όπως έχω πει και στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο είναι πραγματικά ο ορισμός του πρίκουελ, αφού δεν τοποθετείται χρονιά 90 χρόνια πριν το Game of Thrones ( όπως οι ιστορίες Dunk & Egg) ούτε μερικές εκατοντάδες χρόνια, αλλά δέκα χιλιάδες χρόνια πριν!

Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, αφού μόλις μάθαμε ότι έγινε η παραγγελία για τον πιλότο, έτσι δεν έχουμε ούτε σκηνοθέτη, ούτε ηθοποιούς ούτε τοποθεσίες για τα γυρίσματα, ούτε καν τίτλο. Εγώ θα το ονόμαζα The Long Night αλλά θα μου έκανε μεγάλη έκπληξη αν αυτό γινόταν πραγματικότητα αφού φαντάζομαι ότι το HBO θα προσπαθήσει να βάλει τη φράση Game of Thrones κάπου στον τίτλο. Θα ξέρουμε αργά ή γρήγορα. Έχουμε όμως showrunner και είναι η Jane Goldman». 

Στη συνέχεια του κειμένου του ο Martin πλέκει το εγκώμιο της Jane Goldman λέγοντας ότι αυτή θα είναι ο «εγκέφαλος» της σειράς ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος μαζί της.

Τι γίνεται όμως με τα άλλα τέσσερα σενάρια που βρίσκονταν σε επεξεργασία το προηγούμενο διάστημα; Ο συγγραφέας του Α Song of Ice and Fire αποκαλύπτει ότι τα τρία παραμένουν ενεργά ενώ ένα μόνο έχει εγκαταλειφθεί.

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

«Όσοι παρακολουθούσατε το θέμα από την αρχή, ξέρετε ότι ξεκινήσαμε με τέσσερα σενάρια και στη συνέχεια προστέθηκε άλλο ένα. Το ένα από αυτά από ότι έχω καταλάβει έχει μπει στο ράφι και φυσικά ο πιλότος της Jane έχει πάρει το πράσινο φως. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα τρία έχουν «πεθάνει».

Τρία ακόμα πρίκουελ του Game of Thrones, σε διαφορετικές εποχές με διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικές ιστορίες παραμένουν ενεργά. Από όσα μαθαίνω, καταλαβαίνω ότι θα πάρουμε πράσινο φως για έναν ακόμα πιλότο και ίσως πάνω από ένα στα επόμενα χρόνια.

Έτσι κι αλλιώς έχουμε έναν ολόκληρο κόσμο και χιλιάδες χρόνια ιστορίας για να διηγηθούμε. Αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τηλεόραση έτσι τίποτα δεν είναι δεδομένο». 

Ο George Martin κλείνει το κείμενο του λέγοντας ότι η πρώτη του προτεραιότητα παραμένει η ολοκλήρωση του 6ου βιβλίου, The Winds of Winter, που όπως σας γράψαμε πρόσφατα δεν θα κυκλοφορήσει ούτε μέσα στο 2018 και έτσι όπως το πάει λογικά πρώτα θα τελειώσει η σειρά και μετά θα το δούμε στα βιβλιοπωλεία.

Όλα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για τη σειρά-διάδοχο του Game of Thrones

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ